Жителі мікрорайону Трубайлівка ознайомилися зі звітом та поставили питання міському голові

 12 лютого в приміщенні клубу мікрорайону Трубайлівка міста Переяслава відбувся черговий звіт міського голови  за 2019 рік відповідно до графіка проведення звітів на відкритих зустрічах з громадянами міста. У заході взяли участь: заступник міського голови Валентина Губенко, секретар ради Петро Бочарін, керуюча справами Ольга Гребенщикова, керівники управлінь, відділів, служб виконавчого комітету та міської ради, керівники установ, організацій та підприємств міста, представники громадських організацій, активісти, жителі мікрорайону. Після перегляду відеозвіту міського голови присутні обговорили його у формі відкритого спілкування. В своїх виступах жителі мікрорайону  акцентували увагу на потребі вирішення питань благоустрою території, незаконного будівництва, грейдерування, висипки та ремонту дорожнього покриття окремих вулиць і їх капітального ремонту, покращення роботи вуличного освітлення, роботи місцевого клубу та його гуртків, благоустрою місцевого кладовища та берега річки Дніпро, незаконного добування та вивезення піску. Жителі мікрорайону подякували Тарасу Костіну за значну роботу, яка була проведена при реконструкції приміщення клубу та розширенні мережі вуличного освітлення. Міський голова ознайомив присутніх з перспективами розвитку міста у недалекому майбутньому, зокрема, із створенням нових робочих місць, та наголосив, що сила громади в її єдності і спільних конструктивних діях на благо рідного міста.

Всі звернення громадян були детально занотовані у протоколі засідання та будуть розглянуті найближчим часом. У заході взяло участь близько 50 осіб.

Нагадуємо, що сьогодні 13 лютого відбудеться звіт міського голови на відкритих зустрічах з громадянами міста у мікрорайоні Борисівка, клуб по вул. Святилівська, 14. Початок о 16.00.

Додати коментар