Відбулася відкрита зустріч міського голови з жителями мікрорайону Андруші

 11 лютого в приміщенні загальноосвітньої школи № 5 міста Переяслава відбувся черговий звіт міського голови  за 2019 рік відповідно до графіка проведення звітів на відкритих зустрічах з громадянами міста. У заході взяли участь: заступник міського голови Валентина Губенко, секретар ради Петро Бочарін, керуюча справами Ольга Гребенщикова, керівники управлінь, відділів, служб виконавчого комітету та міської ради, керівники установ, організацій та підприємств міста, представники громадських організацій, активісти, жителі мікрорайону Андруші. Після перегляду відеозвіту міського голови присутні обговорили його у формі відкритого спілкування. В своїх виступах жителі мікрорайону  акцентували увагу на потребі вирішення питань благоустрою території, зокрема, місцевого парку Космонавтів , ремонту дорожнього покриття окремих вулиць та їх капітального ремонту, покращення вуличного освітлення, слабого тиску у мережі водопостачання  та питання її реконструкції, бродячих собак на вулицях міста, упорядкування території ЗОШ № 5, вивезення сміття з окремих вулиць міста, роботи місцевої ТЕС. Багато запитань учасників зібрання стосувалося реконструкції фонтану в центрі міста та питання відновлення роботи спорткомплексу на базі бувшого кінотеатру. Лунали пропозиції про облаштування спорткомплексу у дитячому садку мікрорайону Андруші, який на даний час не використовується. Значний негативний резонанс у багатьох жителів міста викликало питання оплати за спожитий газ та за його транспортування до осель споживачів.. На численні питання учасників зібрання відповідав представник Переяслав-Хмельницького відділення АТ «Київоблгаз».

Всі звернення громадян були детально занотовані у протоколі засідання та будуть розглянуті найближчим часом. У заході взяло участь близько 55 осіб.

Нагадуємо, що сьогодні 12 лютого відбудеться звіт міського голови на відкритих зустрічах з громадянами міста у мікрорайоні Трубайлівка, клуб по вул. Героїв Дніпра, 52. Початок о 16.00.

Додати коментар