Переяславка Ася Хорошун вразила всіх суддів «Голосу країни». А обрала Монатіка

Переяславка Ася Хорошун (24 роки) бере участь у десятому сезоні шоу «Голос країни». На «сліпих» прослуховуваннях вона виконала пісню «Нас не догонят» гурту «t.A.T.u.». До неї повернули свої чотири крісла всі судді. Це показали в ефірі у неділю, 9 лютого – повідомляє Переяслав.City.

Як стало відомо Переяслав.City, Ася (Анастасія) Хорошун закінчила переяславську сьому школу 2012 року, потім навчалася в Київській муніципальній естрадно-цирковій академії.

– Для того, щоб займатися творчістю, я працюю на багатьох роботах, одна із них – це прибиральниця в цирку, – розповіла у прев’ю до свого виступу Ася. – Допомагаю дивитися за тваринками, готувати їм, прибирати їхні клітки. Я зрозуміла, що сучасний цирк може і має бути без тварин. У мене є мій голос та мрія – пов’язати життя з музикою. Я відчула, що тут (на «Голосі» – ред.може засяяти моя малесенька зірочка. Я вперше в житті вийду на таку велику сцену. Мені дуже страшно, але коли страшно, треба йти і пробувати.

Потап з NK уже на перших нотах натиснули кнопку, майже відразу це зробив і Dan Balan. Монатік та Тіна Кароль дочекалися закінчення пісні і також обернули свої крісла.

Судді позитивно прокоментували виступ дівчини.

NK (Настя Каменських): «Дякую тобі за цей вибір пісні. Всі фанатіли від «t.A.T.u.». Мені здається, ця пісня вперше звучить на «Голосі».

Потап: «Це було легко, невимушено. Був кайф і на сцені, і в залі, і за кріслами».

Dan Balan: «Ти настільки справжня, ти живеш музикою. У тебе є серце, я це відчуваю».

Тіна Кароль: «У тебе унікальний тембр, треба дуже обережно до нього підійти і зробити з цього «канфєту». Ти, напевно, пишеш пісні, я це відчуваю. Повір мені, ти нова зірка. Я хочу тебе в свою команду».

Монатік: «Ви магнітом притягнули. Не кожен зможе так взяти і до кінця дотиснути пісню. Ви сказали, що створюєте музику. Давайте створювати її разом, нехай ніхто не наздожене нас на цьому шоу».

Між суддями навіть виникла невеличка суперечка за увагу Асі Хорошун. Втім, вона «довірилася інтуїції та серцю» і обрала своїм наставником Монатіка.

Відео виступу Асі опинилося в українських трендах ютубу. Наразі його переглянули понад 600 тисяч людей. Також залишили багато коментарів.

Віталій УСИК

Додати коментар