Відбулася відкрита зустріч міського голови із жителями мікрорайону Спаська Левада

10 лютого у ЗОШ І-ІІІ ст. №7 відбулася відкрита зустріч міського голови Тараса Костіна із жителями мікрорайону Спаська ЛевадаУ заході взяли участь секретар ради Петро Бочарін, депутати міської ради, керуюча справами Ольга Гребенщикова, керівники управлінь, відділів і служб виконавчого комітету та міської ради, керівники установ, організацій, підприємств міста, представники інститутів громадянського суспільства та жителі міста.

Міський голова Тарас Костін звiтував про свою роботу за 2019 рік перед громадою міста та відповів на запитання присутніх. Основні теми, якими цікавились учасники зустрічі: влаштування під’їзду до дитсадка “Любавонька”, облаштування футбольного міні-поля у мікрорайоні, можливість подачі гарячої води у літній період, освітлення по вул. Грушевського, ціноутворення на послуги газового господарства, ВУКГ та тепломережі, ремонт дороги по вул. Генерала Іваневського, встановлення автобусної зупинки біля ліцею-інтернату “Патріот”, доля незаконної автостоянки та можливе спорудження бювету в мікрорайоні тощо. Депутати міської ради Юрій Шинкар та Владислав Юденко повідомили присутніх про результати своєї діяльності. У ході зустрічі також обговорили питання облаштування заїзду до вул. Набережна, 6, паркової зони та дитячого майданчика, кошти на який збирають громадські активісти. Чи не вперше, і на цьому було наголошено у ході зібрання, – не було нарікань на роботу КП “УК “ВУЖКГ”.

На деякі питання відразу було надано конструктивні відповіді міським головою або профільними заступниками, а деякі питання взято на контроль.

Наступна відкрита зустріч відбудеться в мікрорайоні Андруші 11 лютого 2020 року о 16.00 годині у приміщенні ЗОШ І-ІІІ ст. №5.

Додати коментар