Розпорядження Про проведення пізнавально-навчального заходу з питань патріотичного виховання дітей та забезпечення їх безпеки життєдіяльності

На виконання рішення Переяслав-Хмельницької міської ради від 17.12.2015 р. № 09-03-VІІ «Про затвердження Програми розвитку системи освіти міста Переяслава-Хмельницького на 2016-2018 роки», міської комплексної програми «Молодь Переяславщини» на період 2016-2020 років, затвердженої рішенням міської ради від 24.12.2015 р. № 05-04-VІІ, розглянувши звернення від 06.06.2017 р. № 1/6 керівника громадської організації інвалідів та молоді «Стара гребля», з метою організації та проведення змістовного, активного дозвілля дітей та молоді, поширення усвідомлення правильності вибору здорового способу життя без залежностей та шкідливих звичок, реалізації учнями своїх талантів і здібностей, керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

  1. Відділу освіти міської ради (Ярмоленко П.М.), службі у справах дітей виконавчого комітету (Лой К.І.), відділу культури та туризму міської ради (Гуріна В.М.), відділу з питань фізичної культури, молоді та спорту виконкому міської ради (Мільгевський В.М.), міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Мільгевська В.І.) провести 13.06.2017 р. з 9.30 до 20.00 спільно з представниками громадської організації інвалідів та молоді «Стара гребля» за адресою вул. Літописна, 24а пізнавально-навчальний захід з питань патріотичного виховання дітей та забезпечення їх безпеки життєдіяльності.
  2. Зобов’язати громадську організацію інвалідів та молоді «Стара гребля» підтримувати порядок та дотримання санітарних норм на території проведення заходу, сприяти участі в заході підрозділів поліції, державної служби надзвичайних ситуацій, екстреної медичної допомоги, забезпечити безпечний доступ до тварин.
  3. Підготувати листи – запрошення підрозділам поліції, державної служби надзвичайних ситуацій, екстреної медичної допомоги з проханням долучитися до участі у заході з демонстрацією програм профілактики злочинності, безпеки дорожнього руху, нещасних випадків на воді, безпеки поводження з вогнем, демонстрації способів надання першої медичної допомоги.
  4. Відділу культури і туризму міської ради, шляхом укладення договору, надати в користування звукопідсилюючу апаратуру та підготувати концертну програму.
  5. Переяслав-Хмельницькому відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області (Петренко О.Г.) вжити заходів щодо дотримання громадського порядку під час проведення заходу 13.06.2017 р. з 9.30 до 12.00 за адресою вул. Літописна, 24а.
  6. Комунальному підприємству Виробниче управління комунального господарства (Бут С.В.) вжити заходів щодо дотримання санітарних норм під час проведення заходу 13.06.2017 р. з 9.30 до 12.00 за адресою вул. Літописна, 24а.
  7. Філії КЗ КОР “Київський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф “Переяслав-Хмельницька станція екстреної медичної допомоги” (Демків М.М.) забезпечити надання медичних послуг учасникам заходу на центральній площі міста Переяслава-Хмельницького під час проведення заходу 13.06.2017 р. з 9.30 до 12.00 за адресою вул. Літописна, 24а.
  8. Загальному відділу виконавчого комітету міської ради (Брень В.П.) довести зміст даного розпорядження до виконавців.
  9. Відділу інформації виконавчого комітету забезпечити висвітлення проведення заходу у засобах масової інформації.
  10. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Губенко В.В.

Перший заступник міського голови Г.М.Карнаух

Додати коментар