Оголошено конкурс на проведення Повного енергетичного аудиту Переяславської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, корпус 2

Переяславською міською радою особлива увага приділяється напрямку енергоефективності, енергозбереження та зменшення витрат на енергоносії.

У зв`язку з цим, виконавчий комітет Переяславської міської ради оголошує конкурс на виконання робіт повного енергетичного аудиту Переяславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2, корпус 2 (м. Переяслав, вул. Богдана Хмельницького, 30). Конкурс буде організовано в рамках Механізму Підтримки послуг з енергоефективності для громадських будівель проекту «Енергоефективність у громадах ІІ», який реалізується компанією «DeutscheGesellschaftfürInternationaleZusammenarbeit (GIZ) GmbH» за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

Для участі в конкурсі та підготовки цінової пропозиції учасникам конкурсу необхідно ознайомитись з Технічними вимогами та умовами конкурсу, що розміщені нижче у вкладенні.

Заявки приймаються на електронну пошту ph_kommayno@ukr.net (копія на n_ustich@ukr.net та vidocvit@ukr.net) до 29 січня 2020 року включно. Очікувана дата оголошення переможців 31 січня 2020 року. Додаткова інформація про проведення конкурсу надається відділом комунального майна управління економіки виконавчого комітету Переяславської міської ради: (04567) 3-76-08.

Документ №33

Додати коментар