Четверта річниця з дня смерті Ярослава Потапенка. Пам’ятаємо…

14 січня 2016 року несподівано помер молодий переяславець, активний діяч громадського та волонтерського руху, доктор історичних наук, професор кафедри історії та культури України Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди
Потапенко Ярослав Олександрович

Народився Ярослав Олександрович 28 жовтня 1975 року у селі Пірново на Київщині. Закінчив Переяслав-Хмельницьку школу №6, потім Переяслав-Хмельницький державний педагогічний інститут ім. Г.С.Сковороди за спеціальністю «Всесвітня історія і народознавство». Помер обдарований молодий учений, талановитий викладач, справжній патріот своєї країни. Він був талановитим науковцем і відомим спортсменом, який неодноразово захищав честь міста, університету, області, України. Мав чудову родину, виховував двох маленьких дітей.
Ярослав Потапенко назавжди залишиться для нас взірцем справжнього українця, патріота, відданого безкомпромісній боротьбі за людську гідність, свободу думки, слова і віри, за суверенну, єдину, неподільну Україну.
Для кожного, хто його знав, він залишиться у пам’яті сильною та яскравою особистістю.
Добро залишає свій слід навічно в душах і серцях.
Це велика втрата для нашого міста. Вся громада Переяслава висловлює співчуття рідним та близьким Ярослава Потапенка.

Світла пам’ять про справжнього патріота України назавжди залишиться в наших серцях. Біль цієї втрати невимовний і непоправний.
Вічна пам’ять…
Герої не вмирають!

 

Додати коментар