Відбулося арт-шоу «Переяславщина талановита»

3 червня, в місті Переяславі-Хмельницькому, в парку ім. Т.Г. Шевченка відбулося арт-шоу «Переяславщина талановита», організоване відділом культури Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації. Саме цього дня кожен, незалежно від віку, фаху та жанру міг розкрити свій талант, а окрім цього ще й взяти участь у безпрограшній лотереї.
Арт-шоу «Переяславщина талановита» представили 38 учасників, з яких за рішенням професійного журі, 14 конкурсантів за два тижні позмагаються за володаря номінації Гран-прі.
Приємною несподіванкою для учасників талант-шоу став візит голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Горгана, який відкрив фестиваль, побажав учасникам вдалих виступів та представив талановиту переяславчанку, переможницю у ІІ віковій категорії обласного вокального конкурсу «Яскраві діти України» – Катерину Гігійчук, яка подарувала конкурсантам веселу, позитивну пісню.
До свята талантів завітали шановні гості – голова Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації Андрій Пряхін, голова Переяслав-Хмельницької райради  Петро Качкалда та міський голова  Тарас Костін.
Впродовж семи годин виступи конкурсантів оцінювало професійне, компетентне журі: Тетяна Григоренко, Валентина Батрак, Любов Черниш та Лідія Ющишина.
За результатами відібрано фіналістів, вручено сертифікат «Обличчя Вісника» та номінацію «Висока нота», також 4 учасники стали власниками сертифікатів краєзнавчо-пізнавальнних екскурсій, 12 учасників отримали заохочувальні призи, спонсором яких стала Тетяна Григоренко.
Зовсім скоро «Переяславщина талановита – 2017» назве переможців І, ІІ та ІІІ місця, а також володаря гран-прі.
Відділ культури висловлює подяку керівництву РДА, спонсорам та партнерам, журі та художнім керівникам учасників за підтримку та допомогу у проведенні арт-шоу «Переяславщина талановита».

Додати коментар