У очікуванні свята: студенти педагогічного факультету підготували новорічну виставку власних творчих робіт

Свято наближається: місто охоплює радісна передноворічна метушня – усі навколо готують подарунки рідним і близьким, планують святкування, прикрашають свої домівки, створюючи свою власну казку. Всюди вирує святкова атмосфера, тож і сковородинівці не втрималися та з головою поринули в передноворічну метушню.

Спеціально до новорічних свят студенти ІІ-ІІІ курсів спеціальності «Образотворче мистецтво» педагогічного факультету, під керівництвом старшої викладачки кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання Олени Шпитальової презентують творчі роботи з флористичного дизайну в новорічній виставці під назвою «Магія свята».

Креативні композиції з декоративних та природних матеріалів створено на основі гармонійного поєднання форми та колориту. Вони передають святковий настрій та передчуття дива, надихають на творчість та позитив.

Колектив образотворців університету щиро вітає усіх студентів й колег з прийдешніми святами. Зичимо Вам миру і добра, творчих звершень, нових успіхів та здійснення мрій та задумів у Новому 2020-му році!

Прес-служба педагогічного факультету

Додати коментар