Новорічно-різдвяний вернісаж у дитячій художній школі

Дитяча творчість – це чарівний світ гармонії, радості, неймовірних перетворень, в якому немає нічого неможливого, в якому так спокійно і затишно.

Напередодні  зимових свят в дитячій художній школі  традиційно відкрилася новорічно-різдвяна виставка.  Більше чотирьохсот малюнків юних художників віком від восьми до п’ятнадцяти років заполонили стіни фойє школи і 2-х аудиторій першого поверху. 

Перериваючи сірі, похмурі дні осені, що забарилася, виставка відразу переносить відвідувачів у зимову казку:  білий пухнастий сніжок, веселі сніговички, новорічна ялинка, фантастичні звірушки, птахи, снігова королева, веселі колядники, щедрувальники… Казкові, фантастичні, яскраві, барвисті, іноді смішні і такі зворушливі образи, створені дітьми, створюють особливий   настрій, дають відчуття свята і зимової казки.. 

На відкриття виставки завітали заступник міського голови Валентина Губенко, начальник відділу культури і туризму Антоніна Курченко, представники спілки «Кредит-Експерт» (ініціатори обласного «Конкурсу юних митців» на кращий малюнок до календарика на 2020 рік), батьки вихованців, місцеві жителі.

Валентина Губенко привітала всіх присутніх з прийдешніми новорічно-різдвяними святами, передала вітання і від імені міського голови, подякувала за плідну роботу викладачам художньої школи, самим вихованцям і їх батькам.

Першими несподіваними радісними «сніжинками» для вихованців художньої школи стали вручення нагород, дипломів, грамот, які вони отримали за участь і перемоги в  обласному конкурсі на кращий малюнок до календарика  на 2020 рік, у ХV міському конкурсі творчої спадщини Т. Г. Шевченка у рамках літературно-мистецького фестивалю-конкурсу «Переяславська осінь Кобзаря».

І, звичайно, не обійшлося без святкових солодких подарунків від Снігуроньки, які начальник відділу культури і туризму Антоніна Курченко від всього відділу передала т.в.о. директора закладу Ірині Кузьмицькій для вихованців школи. Також Антоніна Миколаївна вручила вітальну листівку колективу від міського голови з новорічно-різдвяними святами.

Відкриття дитячої виставки – це завжди свято, а новорічно-різдвяної – особливо. Адже діти тонко відчувають світлу радість зимових свят і діляться нею з нами в своїх малюнках. Тож здійсніть подорож у казку, відвідайте новорічно-різдвяну виставку в дитячій художній школі.

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

Додати коментар