Відбулись змагання з баскетболу присвячені пам’яті Костіна Віктора Федоровича

14 грудня 2019 року в спортивному залі університету відбулись змагання з баскетболу присвячені пам’яті Костіна Віктора Федоровича.

Віктор Федорович Костін все своє життя присвятив фізичній культурі та спорту. У 1971 році по завершенні навчання у інституті фізичного виховання отримав направлення у Переяслав на посаду вчителя фізкультури у школу №2. Потім він очолив колектив спортивної бази, а згодом його обрали головою міжгосподарського спортивного товариства «Колос». Завдяки стараннями Віктора Костіна майже у кожному господарстві почали працювати інструктори зі спорту. Спортивні досягнення Переяславщини значно зросли в порівнянні із іншими районами Київщини та України. В селах займалися спортом від тракториста до голови колгоспу. Особливу увагу Віктор Костін приділяв ігровим видам спорту. Постійно проводились різноманітні спартакіади, турніри із футболу, волейболу, баскетболу, легкої атлетики.

Цього року в змаганнях взяли участь три команди: команда ЦПТО, команда “Батура” та збірна команда району. Після закінчення змагань місця розприділились наступним чином:

ІІІ місце – команда збірна району;

 ІІ місце – команда «Батура»;

 І місце –  команда «ЦПТО».

Команди призери нагороджені грамотами та медалями відповідних ступенів, команда переможець грамотою, медалями та перехідним кубком від відділу з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я. Кращим гравцем турніру став  Дробот Віталій. Також всі команди отримали від родини Костіна Віктора Федоровича подарунки. Нагородження провів особисто міський голова Переяслава Тарас КОСТІН.

Організатори даного заходу щиро дякують керівництву університету за надання приміщення для проведення змагань.

Додати коментар