У БХТДЮМ визначали кращу новорічну композицію

Конкурс «Новорічна композиція» нещодавно відбувся в Переяславському будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді.
Зимові свята – найкраща, найважливіша подія року. До них готуються усі та з нетерпінням чекають. Новорічні клопоти починаються, як правило, з пошуків красуні-ялинки. Люди вже так звикли до цього атрибуту новорічного свята, що не замислюються над тим, скільки це коштуватиме нашій природі.
На заняттях гуртків декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва вихованці вчилися творінню новорічно-різдвяних композицій з природних та різних допоміжних матеріалів відповідно до народних традицій та екологічної культури України.
Переможці конкурсного відбору презентуватимуть БХТДЮМ на обласному етапі всеукраїнської виставки-конкурсу «Новорічна композиція».
Згідно вимог обласного етапу було 7 відібрано яскравих, колоритних, казкових робіт:
1.«Новорічні гуляння» (номінація «Сюжетна композиція») – Ніка Брик, гурток «Ліплення», керівник Тетяна Трухан.
2.«Щур знайшов мішок із щастям,
І повіз роздать всім вчасно:
І дорослим, і малим,
Всім по гілці в рік новий!» (номінація «Новорічний букет») – Діана Нечипоренко, гурток «Дизайн композицій», керівник Тетяна Буторіна.
3.«Новорічна казка» (номінація «Новорічна картина, колаж) – Сидорець Вікторія, гурток «Сувенір», керівник Світлана Кондратенко.
4. «Будиночок Діда Мороза» (номінація «Новорічна композиція») – Наталія Свербута, гурток «Паперопластика», керівник Ніна Олександрівна Товкун.
5. «Символ Нового року» (номінація «Новорічний вінок») – Павло Висовень, гурток «Майстриня», керівник Лідія Висовень.
6. Інтер`єрна композиція «Ялинка-будиночок мишенят» (номінація «Стилізована ялинка») – Діана Кучер, гурток «Крій та шиття», керівник Людмила Щава.
7. «Сумочка Снігової Королеви» (номінація «Новорічний подарунок») – Аліна Думан, студія образотворчого мистецтва «ARTDAY», керівник Марія Репа-Неженець.
Дякуємо вихованцям та їх керівникам за творчу працю. Бажаємо ще багато незвичайних ідей та їх майстерного втілення!

Додати коментар