Відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Збройних Сил України та Дня волонтера (Фоторепортаж)

6 грудня в Україні відзначається свято – День Збройних Сил України. Цей день є святом мужності, сили, впевненості, надійності, шляхетності та вірності, тобто тих якостей, які асоціюються у нас зі справжніми захисниками та захисницями. Це свято сильної, відкритої, безкорисної і непідкупної дружби, що проходить перевірку небезпекою та ризиком. І разом з тим – це свято всіх нас, бо всі ми, українці, є причетними до наших збройних сил. Адже всі ми не лише любимо свою Вітчизну, а й пишаємося нею, а отже, вважаємо себе зобов’язаними її захищати.

5 грудня у ліцеї-інтернаті «ПАТРІОТ»  пройшли урочисті заходи з нагоди Дня Збройних Сил України та Дня волонтера.

До ліцею завітали заступник міського голови Валентина Губенко, заступник командира «Міжвідомчого багатопрофільного центру підготовки підрозділів»  Національної гвардії України Максим Барилко, заступники командирів військових частин в/ч А3085 та  в/ч А 2399, директор Українського державного медико-соціального центр ветеранів війни, заслужений лікар України Юрій Гріненко, громадська діячка Наталія Татарчук, священник Української православної церкви о. Іоан, волонтери, військовослужбовці. З вітальним словом до військовослужбовців звернулась заступник міського голови Валентина Губенко, яка побажала військовослужбовцям: «Успіхів в удосконаленні бойової та професійної майстерності, богатирського здоров’я, звершення всіх мрій і побажань, незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, миру та спокою на українській землі!». Валентина Валеріївна від імені міського голови та міськвиконкому нагородила подяками військовослужбовців та волонтерів міста, також вручила подяки директору ліцею-інтернату Василю Козію, заступнику з військової роботи Анатолію Шмалію та вчителю фізкультури Володимиру Степаненку.

Сьогодні було особливе свято, адже на ньому ліцеїсти отримали звання «молодшого сержанта» відповідно до наказу по ліцею та презентували свою парадну форму. Директор закладу Василь Козій у своєму виступі зазначив: «завжди професія військового викликає захоплення і повагу, а військові у парадній формі – це море емоцій, це дисципліна і відповідальність. Військова форма – це обличчя військового, його гордість». Василь Васильович зачитав подяки директору ТОВ «НУС» Олексію Дикому та всьому колективу, адже саме завдяки їх відповідальній і турботливій праці було реалізовано проект по виготовленню парадної форми.

В цей день було проведено і спортивні змагання, з нагоди свята, спільно із військовослужбовцями в/ч А3085, під час урочистостей провели церемонію нагородження переможців. Військові у своїх виступах звертались до ліцеїстів, бажаючи їм успіхів і правильного життєвого вибору. Ліцеїсти передали військовим на передову вітальні листівки, виготовлені власноручно, подарували музичні вітання всім присутнім: пісні у виконанні Юлії Кутової та Віталія Сандиги, танцювальну композицією від хореографічного колективу «Лілея».

Приємною несподіванкою для всіх присутніх були подарунки від Наталії Татарчук, яка при підтримці благодійників придбала для закладу плазмові телевізори та привітала ліцеїстів із святом солодкими смаколиками.

Директор закладу Василь Козій привітав всіх присутніх із святом, вручив подяки за співпрацю і допомогу командирам військових частин, а також Юрію Гріненку та Наталії Татарчук.

На завершення урочистостей теплі слова побажань і фото на згадку.

Джерело

Додати коментар