Voltage dance fam увійшли в шістку команд, яких нагородили дипломами фіналістів в категорії Best Dance Show Adults pro Crew

Наймасштабніша міжнародна танцювальна подія Feel the beat dance weekend цього року пройшла у Броварах з 29 листопада по 1 грудня, у якій взяли участь і вихованки зразкового хореографічного колективу «Вольтаж» Народного центру культури «Зустріч».

З 2018 року Feel the Beat є найбільшою та найоригінальнішою міжнародною танцювальною подією (8 тисяч учасників та глядачів), а з 2019 в тому числі експо, присвяченого танцю, музики й талантам. Це еталонна подія, яку неможна пропустити за кількістю учасників, відвідувачів і площами.

І наша команда з міста Voltage dance fam взяла в ній участь. Вони увійшли в шістку команд, яких нагородили дипломами фіналістів в категорії Best Dance Show Adults pro Crew. Це одна з найефектніших категорій конкурсу.

У найкращих команд України, які змагались за перемогу, було чому повчитися і на що подивитись. Високий професійний рівень виконання, майстер-класи, кваліфіковане іноземне журі (Line Up – 18 суддів), масштабність організації цього дійства просто вразила всіх. Дана Саулко, Анна Сонько та Марія Пурденко взяли участь у соло номінаціях Street Performance Adults Pro та Contemporary Juniors pro.

Яскраво пройшло Udance Show (змагання 12 найкращих танцювальних команд шляхом суддівства та глядацького голосування) перед концертом Монатіка, що завершив це грандіозне дійство.

Наша команда безмежно вдячна всім за підтримку, зокрема відділу культури і туризму за надання автотранспорту, працівникам НЦК, батькам, всім, хто вболівав!

Додати коментар