SKOVORODANCE-2019: вперше в університеті феєричне шоу

5 грудня у нічному клубі «Адреналін» о 19:00 відбудеться перше в історії переяславського університету танцювальне шоу «SKOVORODANCE-2019».

Протягом кількох тижнів шість пар викладачів та студентів університету  готувалися під наглядом хореографа проєкту Бориса Шевчука. Тож на паркеті виступлять: викладач, художник та музикант Роман Мотузок та студентка Вікторія Марченко з педагогічного факультету; викладач Юрій Козубенко та студентка Людмила Голуб з природничо-технологічного факультету; викладачка Анастасія Ставицька та студент Вадим Осадчук з соціоісторичного факультету; викладачка міжфаку Катерина Варивода та студент факультету фізичного виховання Вадим Бовшик; викладач Микола Шабінський та Катерина Харченко з філфаку; Леся Тірбах та студент фінансово-гуманітарного факультету Артем Усенко.

Ведучі вечора – Олександр Молоткін та Яна Проворова.

Склад журі організатори поки що тримають в секреті.

Вхід до «Адреналіну» протягом вечора для студентів (за пред’яленням студентського та читацького квитка) та викладачів та співробітників університету (за пред’явленням запрошення, яке можна взяти у Науковому товаристві університету) вільний, для решти гостей – 50 гривень.

На вході можна буде зробити пожертви на реабілітацію студента педагогічного факультету Вадима Скробача та лікування студента філологічного факультету Олександра Магдича.

«SKOVORODANCE» організовано Науковим товариством студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених та Відділом освітнього менеджменту та профорієнтаційної діяльності університету.

Джерело

Додати коментар