Звернення міського голови з нагоди міжнародного Дня інвалідів

3 грудня – день, який нагадує нам, що серед нас є люди, котрі потребують особливої уваги і турботи, – Міжнародний день інвалідів. Цей день покликаний привернути увагу громадськості до проблем, яких набагато більше в людей з особливими потребами, і на які суспільство зобов’язане звернути увагу та допомогти вирішити.

Відомо, що в історії люди з обмеженими можливостями часто демонстрували необмежену силу духу і талант, виграючи двобій з недугою, демонструючи великі можливості сильної Людини.

Сьогодні хочеться відзначити тих інвалідів, які не впали в розпач, не замкнулись у собі, а в силу власних можливостей працюють, беруть активну участь в громадському житті міста, займаються спортом, репетиторством, рукоділлям, художніми промислами і самодіяльністю, виховують дітей.

Також хочеться звернутися зі щирими словами вдячності до людей, які віддають тепло своїх сердець, допомагають вирішувати проблеми людей з обмеженими можливостями. Самовіддане служіння обраній справі, виняткове почуття обов’язку, доброта, чуйність та щедрість душі приносять вам заслужену повагу і людську шану.

Тож від щирого серця бажаю всім міцного здоров’я, щастя, довголіття, родинного затишку, достатку, любові і радості в домі, мудрості і витримки у всіх життєвих випробуваннях.

людей з вадами здоров’я.

Переяславська міська рада,

виконавчий комітет

Міський голова                                                                                        Тарас Костін

Додати коментар