Відбулася щотижнева апаратна нарада

25 листопада в залі засідань Переяславської міської ради відбулася апаратна нарада за участі заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому. На початку наради присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв Небесної Сотні, жертв Голодомору та загиблого воїна АТО нашого земляка Романа Гриценка.

Міський голова Тарас Костін ознайомив учасників наради з основними важливими подіями з життя міста, які відбулися на минулому тижні.

Нещодавно міський голова Тарас Костін провів зустріч з представниками Турецьких компаній щодо створення в Переяславі індустріального парку. Залучення таких інвестицій дасть змогу створити нові робочі місця, збільшити  надходження до бюджету міста, оптимізувати та прискорити розвиток економіки, а отже, добробуту містян.

22 листопада, міський голова Тарас Костін та його заступник Наталія Устич провели робочу зустріч із німецьким політиком, доктором економіки Норбертом Нойгаузом у ході якої обговорили питання стосовно перспектив розвитку Переяслава, важливості стратегічного планування, туристичну привабливість міста та тонкощі залучення інвестицій у сферу туризму. 

23 листопада на подвір’ї загальноосвітньої школи №4 міста Переяслава відбулося урочисте відкриття нещодавно збудованого футбольного майданчика зі штучним покриттям. У церемонії відкриття взяли участь міський голова Переяслава Тарас Костін, начальник Управління фізичної культури і спорту облдержадміністрації Сергій Тимофеєв, заступники міського голови Наталія Устич та Валентина Губенко, начальник відділу фізичної культури і спорту міської ради Валерій Мільгевський, депутати міської ради, представники підприємств та громадських організацій, освітяни, жителі мікрорайону Підварки та юні любителі футболу.

Завершується реконструкція скверу пам’яті воїнів Переяславщини, які загинули за Україну. Останній штрих цього проекту – капітальний ремонт тротуару навколо скверу. Тарас Костін висловив щиру подяку підприємцям та меценатам Віталію Яремі і Олександру Мостіпану за підтримку та сприяння в реалізації цього проекту.

Міський голова дав доручення:

  • начальнику відділу інформації та комп’ютерного забезпечення Олександру Стригуну розповсюдити інформацію про рейтинг «Прозорі міста» по структурних підрозділах виконкому та міської ради, узагальнити отримані результати та підготувати узагальнену інформацію організації Transparency International Ukraine для визначення рейтингу міста. Про результати доповісти на черговій апаратній нараді;
  • заступнику міського голови Наталії Устич постійно тримати на контролі роботу центру розвитку підприємництва щодо проведення інформаційних заходів з підприємцями та жителями міста;

По закінченні апаратної наради  міський голова Тарас Костін провів нараду з керівниками комунальних підприємств.

 

 

 

Додати коментар