Відбулися громадські слухання стосовно зміни цільового призначення земельної ділянки

19 листопада 2019 року о 14 годині в приміщенні зали засідань міської ради відбулися громадські слухання стосовно звернення гр. Івахна С.С. щодо зміни цільового призначення земельної ділянки з кадастровим номером: 3211000000:01:011:0258, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), площею: 0,0995 га, що знаходиться по вул. Богдана Хмельницького, 284 в м. Переяславі-Хмельницькому та перебуває у його приватній власності, а саме: зміни цільового призначення земельної ділянки з “будівництво і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (код КВЦПЗ-02.01) на “будівництво та обслуговування будівель торгівлі (код КВЦПЗ-03.07).

В роботі засідання взяли  участь 12 осіб, в тому числі представники виконавчого комітету та громадськості.

В ході громадських обговорень, які відбувались з 18 жовтня 2019 року по 19 листопада 2019 року, стосовно намірів гр. Івахна С.С. не надійшло жодних зауважень та пропозицій.

Присутні розглянули та обговорили ескізні наміри, а саме: розміщення на земельній ділянці, площею 0,0995 га, що знаходиться по вул. Богдана Хмельницького, 284 в м. Переяславі-Хмельницькому та перебуває у приватній власності гр. Івахна С.С., дві споруди з п’яти зблокованих тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності кожна. Ці споруди він планує використовувати для здійснення торгівлі квітами, рослинами, насінням тощо.

В цілому, ухвалили підтримати наміри гр. Івахна С.С. стосовно зміни цільового призначення земельної ділянки.

Додати коментар