В університеті відзначили День студента

Напередодні довгоочікуваного Міжнародного студентського дня у актовій залі університету розпочався святковий концерт, який мав космічну тематику – декорації зали у цей день перевершили усі очікування студентів та викладачів, які завітали на свято. Не залишив байдужими присутніх і ведучий заходу – мега-космонавт – Андрій Іващенко.

Космічними були і виступи наших студентів, кожен з яких довго готувався до цього концерту, аби справити гарне враження на глядачів та належно привітати студентів з таким чудовим святом.
Однією з важливих частин було нагородження активних студентів університету від Переяслав-Хмельницької міської ради, Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації, Київської обласної державної адміністрації та від адмністрації університету. Подяки за підписом міського голови та пам’ятні подарунки кращим із кращих вручила Валентина Губенко. 

Як відомо нещодавно, 6 листопада, відбувся фестиваль-конкурс «Талант Challenge», де студенти нашого університету демонстрували свої здібності у кількох номінаціях: вокал, хореографія, естрадно-інструментальний, розмовний, спортивно-акробатичний та театральний жанри. А під час святкування Дня студента було оголошено переможців цього конкурсу.

Концерт зарядив позитивними емоціями та цілою купою енергії усіх студентів університету. Святкування продовжилось уже ввечері, адже для цього було влаштовано закриту вечірку для наших студентів у розважальному клубі «Адреналін». Тож, сподіваємось, що натхненні та заряджені сковородинівці знову готові до нових звершень та здобутків у навчанні і не тільки…

Джерело

Додати коментар