Відбулася щотижнева апаратна нарада

04 листопада міський голова Тарас Костін провів апаратну нараду за участю заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому, під час якої привітав іменинників тижня, що минув, та підсумував останні події, що відбулися в Переяславі.

Міський голова дав доручення:

Начальнику КП «ВУКГ» Артему Гриценку та начальнику КП «ВУЖКГ» Тетяні Сущук сприяти у доставці повідомлень про надання субсидій жителям міста разом із платіжними документами з оплати послуг даних підприємств.

 28 жовтня Президент України Володимир Зеленський змінив голову Київської обласної державної адміністрації. Указом за № 777/2019 Зеленський призначив на цю посаду Олексія Чернишова.

28 – 29 жовтня 2019 року  в  Центрі  розвитку  підприємництва Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості,  відбувся тренінг для громадських активістів та зацікавлених суб’єктів господарювання на тему: «Навчання з написання проектів для одержання грантів від Британської Ради в Україні за програмою «Активні громадяни». «Активні громадяни» – це програма для активних людей у галузі міжкультурного діалогу та соціального розвитку. 

29 жовтня в залі засідань Переяслав-Хмельницької міської ради відбулося 23 чергове засідання виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради.

29 жовтня у рамках реалізації програми «Культура пам’яті в діалозі поколінь», для якої надається фінансова підтримка із загального фонду Державного бюджету України, Переяслав відвідали в’язні-жертви нацизму із Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Миколаївської, Харківської, Херсонської, Чернівецької, Чернігівської областей та міста Києва на чолі із головою Української спілки в’язнів-жертв нацизму Маркіяном Демидовим. 

30 жовтня Верховна Рада України ухвалила рішення перейменування міста Переяслава-Хмельницького Київської області на місто Переяслав. відповідний проєкт постанови підтримали 267 народних депутатів. Із відповідним зверненням до ВР зверталися міська рада Переяслава-Хмельницького і Київська обласна рада. Профільний комітет парламенту підтримав перейменування “з метою поверненню місту історичної назви”.

31 жовтня міський голова Тарас Костін провів  засідання чергової 74-ї сесії Переяслав-Хмельницької міської ради 7 скликання. У роботі взяли участь 23 депутати міської ради з 34.

По закінченні апаратної наради  міський голова Тарас Костін провів нараду з керівниками комунальних підприємств.

Додати коментар