Відбулася щотижнева апаратна нарада

11 листопада міський голова Тарас Костін провів апаратну нараду за участю заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому, на якій привітав іменинників тижня, що минув та підсумував події, що відбулися в Переяславі.

Міський голова представив присутнім новопризначених: начальника відділу капітального будівництва, житлово-комунального господарства Спасика Тараса Тарасовича, завідувача сектором-інспектора з благоустрою та паркування цього відділу Калашника Олександра Григоровича та завідувача сектором бухгалтерського обліку вищезазначеного відділу Роман Олесю Андріївну.

Тарас Вікторович анонсував проведення засідань позачергового виконкому та позачергової сесії 12 і 14 листопада відповідно.

Міський очільник повідомив, що місто до зимового періоду підготовлене –  комунальна техніка відремонтована, піскосуміш заскладована, працівники проінструктовані.

Доручення міського голови:

  • Начальнику ВУКГ Артему Гриценку посилити роботу з виявлення несанкціонованого підключення абонентів до мереж водопостачання та водовідведення.
  • Заступнику міського голови Наталії Устич передбачити кошти на наступний бюджетний рік для вирішення питання з облаштування накриття стоянки для автомобілів швидкої медичної допомоги філії КЗ КОР “КОЦЕМДМК” Переяслав Хмельницька СЕМД” та посилити роботу в частині демонтажу незаконно розміщених об’єктів зовнішньої реклами та прибудов.

По закінченні апаратної наради  Тарас Костін провів нараду з керівниками комунальних підприємств та профільних відділів виконкому міської ради.

 

Додати коментар