Шість місць у Переяславі, де можна займатися спортом

Переяслав.City підготував підбірку закладів, де містяни можуть займатися спортом і поліпшувати фізичну форму. Серед них – спортклуби, фітнес-клуби, тренажерні зали, клуби єдиноборств.

Тренажерний зал «Fitness room»

Тренажерний зал «Fitness room» працює в місті із червня 2018 року. Зал закритого типу: заняття під запис з тренерами. Відвідувачі – як дорослі, так і діти (найменшому клієнтові – 6 років, найстаршій – майже 50). Загалом під опікою трьох тренерів (Людмили Борисенко, Артема Алєксєєнка та Катерини Білошицької), які мають відповідну освіту та значний досвід, займається 60 осіб. Наразі вільних місць немає. Щоб записатися на заняття із тренером у цьому залі, люди інколи чекають в черзі до кількох місяців.

Заняття корисні як для абсолютно здорових людей, так і для тих, які мають певні захворювання спини, колін тощо. Тут можна скинути зайву вагу, набрати м’язову масу. Деякі клієнтки буквально за місяць скидають по 5-7 кг і суттєво зменшують талію. Дехто із клієнтів згодом сам стає тренером.

Де: вул. Грушевського, 3/1.

Графік: щодня, окрім неділі, з 9:00 до 21:00.

В інстаграмі є власна сторінка «Fitness room».

Фітнес-клуб «Магніт»

Один із перших у місті тренажерний зал із великою кількістю різноманітного оснащення для силового та фітнес-тренування. Є хороші побутові умови, додаткові послуги кваліфікованих тренерів з арсеналом сучасних фітнес-систем. На базі клубу проводяться різні змагання, зокрема, з пауерліфтингу.

Зал розміщено на третьому поверсі однойменного торгового центру, досить просторий, світлий, із панорамним видом на місто.

Діє абонементна система відвідувань.

Де: вул. Б. Хмельницького, 48а.

Графік: 9:00-21:00, у вихідні – 14:00-21:00.

Тел. адміністратора (04567) 5-26-28.

У фейсбуці є власна сторінка клубу.

 Тренажерний зал POWER GYM

Зал для інтенсивних тренувань дорослих чоловіків та жінок відкрився в підвальному приміщенні  податкової інспекції близько чотирьох років тому. Цього року там змінився власник, відповідно, перейменувавши клуб. Проте його наповнення та характер роботи залишилися тими ж, збереглося і спрямування – силові, фітнес- та кардіотренування. Є послуги індивідуального тренера, побутові умови, але приміщення порівняно невелике. Діє система абонементів та разових занять.

Де: вул. Б. Хмельницького, 95.

Графік: 9:00-21:00 щоденно без вихідних і святкових днів.

Спортивний клуб «Преслав»

Спортивний клуб «Преслав» працює в місті два роки. Пропонує заняття з бразильського джиу-джитсу, боксу й кікбоксингу. Тренуватися в клубі можуть і діти (від 6 років), і дорослі. Форма навчання – в групах та  індивідуально.

Дві спортивні зали клубу обладнані усім необхідним інвентарем. Тренери мають вищу спеціальну освіту й досвід роботи.

Вихованці клубу беруть участь у змаганнях із бразильського джиу-джитсу, кікбоксингу, ММА (змішаних єдиноборств), боксу, ушу-саньда, бойового самбо.

СК «Преслав» готує спортсменів та допомагає всім охочим підтримувати фізичну форму. Тренування в клубі – це можливість зміцнити здоров’я, набути впевненості й вміння захистити себе.

Телефони для довідок: тренер з боксу Семен Грушецький 063-841-52-12;  тренер з кікбоксингу Олександр Колесник 093-800-11-32; тренер з бразильського джиу-джитсу Юрій Гамалій 093-653-00-59.

Де: вул. Грушевського, 61 (біля хлібозаводу).

У фейсбуці є власна сторінка клубу.

Стретчінг

Стретчінг – це комплекс вправ на розтягнення і гнучкість. Тренування допомагають зробити тіло підтягнутим, суглоби – рухливими, а м’язи – еластичними і сильними. Вправи зі стретчінгу корисні для людей будь-якого віку.

Тренування відбуваються щосуботи о 17.00 та щонеділі об 11.00.

Тренер – Валерія Лазаренко (093-556-04-79).

Де: вул. Грушевського, 61 (біля хлібозаводу).

Сторінка у фейсбуці.

Клуб самозахисту «Альянс»

Клуб самозахисту «Альянс» заснований у 1993 році. У його становленні й розвитку важливу роль відіграв майстер східних єдиноборств Олександр Орлов. Він виховав велику кількість спортсменів, серед яких є майстри спорту і КМС з джиу-джитсу, володарі чорних поясів з джиу-джитсу.

Сьогодні його справу успішно продовжує Григорій Середній, володар чорного поясу (2 ДАН) з джиу-джитсу, кандидат у майстри спорту з ушу, багаторазовий призер чемпіонатів України  з джиу-джитсу й ушу.

Основний напрям роботи клубу – джиу-джитсу. Однак вихованці «Альянсу» беруть участь у змаганнях з бразильського джиу-джитсу, хортингу, ММА (змішаних єдиноборств), ушу-саньда.

Заняття відбуваються у трьох вікових групах: молодшій (від 5 років), середній і старшій.

Де: молодша і старша групи тренуються в залі педуніверситету, середня –  у залі ліцею-інтернату «Патріот».

Телефон для довідок: 093-861-83-88.

Сторінка у фейсбуці.

 

Додати коментар