Відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня працівників соціальної сфери

Із нагоди відзначення Дня працівників соціальної сфери сьогодні, 1 листопада, в залі засідань міської ради  відбулися урочисті заходи.

 Із професійним святом всіх, хто піклується про ветеранів війни і праці, людей похилого віку, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, безробітних, малозабезпечених та багатодітних сімей, допомагає їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації, привітав секретар міської ради Петро Бочарін.

  «Я схиляюся перед тією титанічною працею, якою ви щодня займаєтесь. Спасибі вам за все те, що ви робите для людей, які без ваших зусиль, ваших знань, вашого терпіння, вашого вміння поводитися з людьми не змогли б вирішити своїх проблемних питань. В переддень свята я бажаю  вам невичерпного оптимізму та бажання працювати на благо людей. Міцного здоров’я, добробуту, злагоди і домашнього затишку, звершення задумів  та подальших успіхів у вашій нелегкій роботі…», – зазначив Петро Петрович.

 З нагоди свята  в  залі зібрались трудові колективи  управління праці і соціального захисту населення, управління Пенсійного фонду, центру зайнятості, центру соціального захисту пенсіонерів та інвалідів, центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, служби у справах дітей та сім’ї, центру психологічного розвитку дітей та дорослих «Діалог» та ін.

За сумлінну працю, чуйне ставлення до потреб людей і їх соціальний захист,  активну життєву позицію та з нагоди професійного свята – кращих працівників соціальної сфери міста нагородили  Подяками, цінними подарунками та квітами. За довготривалу співпрацю та з нагоди свята голова міськрайонної спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Микола Ломінов відзначив подякою начальника управління УСЗН Миколу Гущу. Микола Валентинович та директор Центру соціального захисту пенсіонерів та інвалідів Раїса Голованова також привітали колег із прийдешнім Днем працівників соціальної сфери.

Порадували  винуватців свята  чудовими піснями  і місцеві артисти – Ольга Аніскіна, Наталія Александрова, Валерія Христюк, Анна Ляч і Анастасія Петрова. Ведучий заходу – Едуард Нікітін.

 

 

Додати коментар