ПРОВЕДЕННЯ ФЛЕШМОБУ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

15 березня 2017 року представники Переяслав – Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області взяли участь у профорієнтаційному заході, організованому Переяслав – Хмельницьким міськрайонним центром зайнятості для учнів випускних класів загальноосвітніх шкіл міста та району.
За участю старшокласників було проведено флешмоб – акцію на тему: «Молодь – за легальний заробіток» з метою  звернення уваги громадськості до проблем легалізації заробітної плати та неофіційного працевлаштування.      Учням було надано інформаційні буклети, роз’яснено переваги офіційного працевлаштування та поінформовано про можливості реєстрації в майбутньому на веб – порталі електронних послуг Пенсійного фонду з метою одержання інформації про нараховану зарплату та самостійного контролю за сплатою роботодавцем єдиного соціального внеску.
Сподіваємося, цей захід приверне увагу громадян до таких актуальних на сьогодні питань, як зарплата у «конверті», яка позбавляє працівника отримати зароблену пенсію в майбутньому.

Додати коментар