Делегація нашого міста відвідала Чернігів (Фото)

Днями, з метою вивчення досвіду роботи в освітній, культурній, туристичній галузях, делегація Переяслава відвідала місто Чернігів.  Заступник міського голови Валентина Губенко, начальник відділу культури і туризму Антоніна Курченко заздалегідь запланували маршрут та організували подорож  і делегати від нашого міста в один із сонячних днів золотої осені радо вирушили в дорогу. Подорож була цікавою, пізнавальною і веселою.

Переяславці відвідали чернігівський Туристично-інформаційний центр, який за рік роботи отримав Сертифікат якості послуг відповідно до Міжнародних стандартів аудиту; музичну школу №1 імені Стефана Вільконського, музичну школу №2 імені Євгена Богословського,  міську раду,  Палац культури та пляж «Золотий берег».

Делагація у буквальному сенсі цього слова атакувала питаннями начальника управління культури та туризму Чернігівської міської ради Олександра Шевчука і заступника начальника цього ж управління, начальника відділу туризму та промоції міста Катерину Литвин. Неозброєним оком видно як ці люди вболівають за розвиток міста та хочуть його зробити максимально сучасним, комфортним і відкритим не лише для жителів, але й для гостей Чернігова. 

Переяславці насолоджувались видами і розповідями про історичні цінності Чернігова та ставили ще безліч профільних запитань керівникам та заступникам закладів, які вдалося відвідати цього дня, і отримували на них чіткі, конкретні та вичерпні відповіді. 

Багата історія, легенди міста, заманюючи тінню величних дерев парки, розлогі краєвиди, вулиці Чернігова, симпатичний центр неквапливого, хоча й чималого міста, все це робить Чернігів надзвичайно привабливим місцем для відпочинку. Фактично, весь історичний центр перетворено на чималий парк. симетричні форми, декор, оздоблення, чистота і… умиротворення – все справляє приємне враження та бажання повертатися сюди знову і знову.  

Дякуємо керівництву міста, Олександру Шевчуку та Катерині Литвин за гостинність та доброзичливість.

 

 

Додати коментар