“Street Dance Battle MyDance”

Шкільні канікули…Чим займаються наші діти?… Де, з ким і як проводять свій вільний час?… Цими питаннями переймаються усі дорослі – і вчителі, і батьки. А шкільна молодь міста Переяслава-Хмельницького вирішує це питання по своєму. Діти-лідери, члени Міської Ради Дітей Переяслава самі придумують, обговорюють, ініціюють, агітують, пропагують, організовують і завжди щось проводять.
16 жовтня 2019року члени МРДП організувати та провели міські змагання з вуличних танців між навчальними закладами нашого міста “Street Dance Battle MyDance”. У змаганнях взяли участь команди ЗОШ №1, №2, №3, №4, №5. Підтримати свої команди прийшли і вчителі, і вболівальники. «Правила у нас прості: учасники відриваються на повну і показують усе, на що вони здатні. А група підтримки рве голосові зв’язки, щоб підтримати своїх фаворитів», – говорили ведучі заходу Клок Владислав і Радевич Соломія. Батл планувався у 3 тури. Суддями змагань були: Курченко Антоніна Миколаївна, начальник відділу культури і туризму Переяслав-Хмельницької міської ради; Марченко Ірина Олександрівна, керівник зразкової хореографічної студії «Перлина» Будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді; Наконечна Анна Романівна, керівник хореографічної студії «Шоколад» Будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді.
У першому турі наші команди змагалися у парах за участь у другому турі. Танцювали свої заздалегідь вивчені композиції. Згідно жеребкування у першому турі змагалися між собою команди ЗОШ І-ІІІ ст.№2 (капітан -Одинець Анастасія, члени команди- Ковальська Марія, Липлянська Марина, Недільченко Єва, Матвієнко Юлія, Богуш Дарина, Щербина Анна) і ЗОШ І-ІІІ ст.№4 (капітан – Блінська Наталія, члени команди – Бутковська Вікторія, Рудницька Ірина, Блінська Валерія ); команди ЗОШ І-ІІІ ст.№3 (капітан -Карпенко Яна, члени команди – Бабренок Аліна, Орел Вероніка, Мардело Вікторія, Потакова Вікторія, Виростова Наталія) і ЗОШ І-ІІІ ст.№5 (капітан – Петрик Анна, члени команди – Беглець Альона, Черенкова Вікторія, Вовк Дарина, Гриценко Аліна, Дузь Сніжана). Команді ЗОШ І-ІІІ ст.№1 (капітан – Чепіга Ольга, члени – Корж Наталія, Орлова Олександра, Бублик Анастасія, Грабевник Юлія, Бондаренко Владислава) випав «бонус», продемонструвавши свою композицію, вони автоматичного перейшли до другого туру. Без винятку, усі команди добросовісно підготувалися і достойно виступили у першому турі змагань. Але за рішенням журі, до другого туру перейшли команди ЗОШ №2 і ЗОШ №3.
За умовами другого туру команди повинні були якнайточніше відтворити танець одного із суддів – Наконечної Анни. Усі команди учасниці другого туру достойно справилися з завданням. Але до третього туру за рішення журі перейшли команди ЗОШ І-ІІІ ст. №1 та ЗОШ І-ІІІ ст.№2.
У третьому турі капітану команди ЗОШ №2 Одинець Анастасії та капітану команди ЗОШ №1 Чепізі Ользі було нелегко, але дівчата блискуче справилися. Капітани були на рівні. Тому на цьому їхнє випробування не закінчилося – наші судді вирішили продовжити капітанські батли. В результаті Чепіга Ольга (ЗОШ №1) виборола перемогу для своєї команди.
Свої музичні святкові вітання дарували учасникам змагань Сандига Віталій, Радевич Соломія, Якубовська Вікторія.
Спонсором “Street Dance Battle MyDance” виступила Переяслав-Хмельницька міська рада.
Дякуємо працівникам НЦК «Зустріч» за сприяння у проведенні заходу.
PS: Дякую дітям-лідерам ЗОШ №1, ЗОШ №2, ЗОШ №3, ЗОШ №4, ЗОШ №5 за підготовку команди та участь у міських змаганнях “Street Dance Battle MyDance” . Дякую вам за чудові виступи, за дружню атмосферу батлів. Дякую педагогам навчальних закладів міста, які підтримували дітей протягом змагань. Дякую членам суддівської колегії. Дякую усім Вам за приємно проведений час.
Дякую Кононенку Максиму за фото і Новородовському Віталію за відео.

Нына ТОВКУН, директор БХТДЮМ

Додати коментар