Краса розкриває серця

Жіночність ніколи не виходить з моди. Дівчинка, дівчина, жінка завжди будуть ототожнюватися з прекрасним. Для жінок дуже важливо усвідомлювати себе гарними, бажаними, бути впевненими у собі, бути в курсі новинок по догляду за собою та вміти правильно їх застосовувати.

З цією метою 14 жовтня Переяслав-Хмельницький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у співпраці із групою волонтерів «Творимо диво разом» втілив благодійний проект «Краса без обмежень» для 11 жінок, що перебувають в складних життєвих обставинах та молоді з особливими потребами. Це означає, що жінки цієї соціальної групи не завжди мають достатньо часу та можливостей для плекання своєї жіночності. 

Зазначений благодійний проект спрямований на те, щоб показати жінкам, що краса – в середині кожної людини. Вона у серці, у тих думках, які людина втілює в життя, незалежно від зовнішніх обставин.

Власне, сам проект був одноденним та включав у себе три етапи – зачіску та макіяж, фотосесію, а також роботу психолога над мотивацією та самооцінкою учасниць заходу. До благодійного марафону краси активно долучились перукарі та візажисти міста – Алла Желєзняк, Ірина Денисюк, Людмила Крумка, Інна Сонько, Наталія Єдіна, Анастасія Дімітрова, Аліна Лялька, фотограф Оксана Небався, психолог, голова ГО «Інститут підтримки громадських ініціатив» Світлана Коломієць.

Тож свято Покрови для учасниць проекту розпочалося з двогодинного перевтілення в перукарнях міста. Кілька годин чаклування майстрів Краси подарували жінкам яскраві емоції, створивши чарівний образ для кожної. 

За тим учасниці мали безкоштовну фотосесію на тлі осінніх краєвидів рідного Переяслава. А вже в готельному комплексі «Пектораль» жінки спілкувалися, попрацювали з психологом над мотивацією на майбутнє та власною самооцінкою, пригощалися чудовою випічкою цього закладу. 

По завершенню заходу оновлені образи красунь доповнилися подарунковими наборами засобів по догляду за собою, які люб’язно надали волонтери.

Нехай і на один день, але організатори цього соціального проекту прагнули відкрити внутрішню красу учасниць, показати, що чарівною, граційною, гарною Жінка може бути завжди, всупереч випробуванням долі. 

« – Нам приємно, що у період осені, коли і в душі, і навколо природа виграє різнобарв’ям кольорів, маємо можливість дарувати жінкам хороший настрій та відчуття краси» – зазначила директор Переяслав-Хмельницького МЦСССДМ Людмила Борисюк.

Інформація Переяслав-Хмельницького МЦСССДМ

Додати коментар