Переяславець Віталій Ткачук біг “Під каштанами” разом з Віталієм Кличком (Відео)

З нагоди Дня Києва минулої неділі на головній вулиці столиці Хрещатику відбувся традиційний забіг “Під каштаними”. Цього разу він був ювілейним — 25-м. Серед тисяч його учасників був і найвідоміший на сьогодні на Переяславщині (Київська область) ветеран спорту Віталій Ткачук (69 років). На такі забіги він їздить з самого початку їх заснування і намагається не пропускати жодного разу.

Розповів, що цього разу їздив з Переяслава не сам. Спеціально для участі в такій акції вже не перший рік приїжджав аж з Харкова колишній житель нашого міста Юрій Орлов. А ще до ентузіастів цього разу вперше долучився відомий умісті підприємець Валерій Зачепа.

— Ми ж з ним обоє живемо в мікрорайоні Підварки, — поділився, — якось розговорилися про це. Він виявив бажання пробігтися. Цікаво, що в одному забігу з нами біг і мер Києва Віталій Кличко, щоправда, навколо нього було багато охорони. Звісно, він такий високий у нього довгі ноги, то й біг швидше, але не набагато. На фініші випередив мене лише на кілька хвилин. Я дистанцію пять кілометрів цього разу подолав за 24 хвилини, на пять хвилин краще, ніж минулого року, але ж я постійно тренуюся на міському стадіоні.

Додати коментар