Поповнилися ряди ліцеїстів (Фоторепортаж)

Напередодні шанованих свят Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисника України та Дня українського козацтва у КЗ КОР «Переяслав-Хмельницький ліцей-інтернат «Патріот» відбулися урочисті заходи з нагоди посвяти у ліцеїсти.

Із вітальними словами до присутніх звернулися директор КЗ КОР «Переяслав-Хмельницький ліцей-інтернат «Патріот» Василь Козій, міський голова Тарас Костін, заступник військового комісара об’єднаного міського військового комісаріату В’ячеслав Пронін, командир військової частини А3085 Олег Дорохов, начальник прес-служби Міжнародного центру підготовки підрозділів НГУ В/Ч 3070 Віктор Воскобоєв, начальник відділу освіти Петро Ярмоленко.

Право підняти державний прапор України, прапор міста та прапор рідного ліцею надалося кращим учням ліцею-інтернату.

Також на урочистому зібранні згадали Героя, який навчався в ліцеї та ціною власного життя захищав Україну від ворога. Учні ліцею поклали квіти до пам’ятної дошки загиблому в зоні АТО випускнику ліцею-інтернату Домашенку Олександру.

Найбільш хвилюючий момент – посвяту в ліцеїсти та прийняття клятви провів заступник директора ліцею-інтернату з військово-спортивної роботи Анатолій Шмалій, а священнослужитель – церемонію освячення та благословення ліцеїстів.

Під час урочистостей всім присутнім ліцеїсти підготували невеличку концертну програму.

А під козацький марш Анатолій Шмалій провів урочистий марш ліцеїстів ліцею-інтернату «Патріот».

 

 

Додати коментар