Міський голова привітав працівників пошти

9 жовтня, у Всесвітній День пошти, міський голова Тарас Костін привітав працівників міського відділення Центру поштового зв’язку №8 КМД АТ «Укрпошта» з їхнім професійним святом. Тарас Вікторович висловив щиру вдячність за щоденну працю, терпіння і наполегливість у роботі, витримку і відданість професії,  зауважив, що праця працівників пошти  важлива для всіх жителів переяславської громади, побажав кожному міцного здоров’я, невичерпної життєвої енергії, достатку, миру, злагоди та професійних успіхів.

«Хай всі звістки, що ви приносите жителям нашого міста та ті, що приходять вам, – будуть добрими!»  – додав міський очільник.

Начальнику відділення зв’язку поштового ВПЗ Переяслав-Хмельницький 3 ЦПЗ №8 Людмилі Швидкій та листоноші (поштарю) 1 класу ВПЗ Переяслав-Хмельницький ЦПЗ №8 Любові Пономаренко за сумлінну багаторічну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток поштового зв’язку та з нагоди Всесвітнього дня пошти  вручено Почесні грамоти Переяслав-Хмельницької міської ради та цінні подарунки.   

Додати коментар