У Переяславі педагогів ЦПТО привітали із професійним святом (Фото)

У першу неділю жовтня відзначається День працівника освіти – свято добра, мудрості та любові, свято скромних, але достойних людей, на плечі яких лягає відповідальність за навчання молодого покоління українців – майбутнє нашої держави, виховання у них почуття гідності, чесності, доброти, любові.
4 жовтня в ДПТНЗ «Переяслав-Хмельницький центр професійно-технічної освіти» відбулося урочисте зібрання приурочене до Дня працівників освіти України, підготовлене учнями училища. Педагогів закладу зі святом привітала заступник директора ЦПТО Ірина Слюсар. Вона ж вручила багатьом із них грамоти та подяки.

За дорученням міського голови Тараса Костіна з професійним святом привітала педагогів ЦПТО керуюча справами виконкому Ольга Гребенщикова. Вона вручила подяки та цінні подарунки – Ларисі Кацалап – викладачу інформатики і Раїсі Кучеренко – викладачу математики.

Учні Центру привітали своїх майстрів, класних керівників та вчителів з їхнім професійним святом. Щирі слова вдячності та поваги зворушили усіх присутніх.

Додати коментар