Освітян міста привітали із професійним святом (Фото)

2 жовтня  у місті відбулися традиційні урочистості з нагоди Дня працівників освіти. Від громади міста зі святом учителів, вихователів, працівників дошкільних та позашкільних закладів та усіх, хто присвятив своє життя освітній галузі,  привітала заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентина Губенко. Вона відзначила за професійну діяльність, компетентність, активну участь у житті громади міста Подяками міської ради, за підписом міського голови, кращих працівників освітян.

Поздоровив педагогів з професійним святом та вручив міністерські грамоти, подяки профільного департаменту, обласної та міської профспілок освітянам міста також начальник відділу освіти міської ради Петро Ярмоленко. 

Освітяни тепло привітали своїх колег, які пішли в цьому році на заслужений відпочинок та побажали успіху молодим вчителям, в яких 2019-2020 навчальний рік став першим роком трудової діяльності в освітній галузі. 

У подарунок винуватці заходу отримали чудову концертну програму – перед присутніми виступили учні загальноосвітніх шкіл міста і вихованці Будинку художньої творчості для дітей, юнацтва та молоді.

Додати коментар