Привітання міського самоврядування з Днем працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження України

Шановні працівники видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження!
Прийміть щирі вітання від імені міського самоврядування Переяслава-Хмельницького з нагоди Дня працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження України.
Це професійне свято об’єднує людей, яким притаманна висока культура, постійний творчий пошук, шанобливе ставлення до книги. Адже не можна уявити існування людського суспільства без книг, газет, журналів. Друковане слово є запорукою розвитку освіти, науки та культури, джерелом духовності нації.
Світовий досвід свідчить, що й в період розвитку інформаційних технологій, комп’ютеризації суспільства жоден із сучасних видів інформації не здатен замінити книгу або навіть конкурувати з нею.
Ваша праця, шановні друзі, справді є суспільно необхідною, бо серед розмаїття джерел інформації друкована продукція залишається найпоширенішою і найдоступнішою.
Видавнича справа, друковане слово стали одними з визначальних факторів формування національної свідомості українців.
Ваша повсякденна праця сприяє подальшій розбудові української державності, відродженню духовності, культурних традицій, розвитку інтелектуального надбання нації, економіки, досягненню європейських соціальних, економічних та культурних стандартів в Україні.
Впевнені, що ваші підприємства мають значний потенціал для подальшого розвитку видавничої справи, поліпшення забезпечення населення книжковою продукцією.
Щиро бажаємо вам міцного здоров’я та нових успіхів у вашій важливій праці на благо українського народу!
Переяслав-Хмельницька міська рада,
виконавчий комітет
Міський голова Тарас Костін  

Додати коментар