Святкування Дня міста завершилося драйвовими виступами Ігоря Воєвуцького, DJ NANA та гурту “Пасть крокодила” (Фоторепортаж)

Вечірню святкову програму продовжило урочисте нагородження неймовірної переяславської молоді, яка своїм розумом,талантом, наполегливістю примножує кращі, переможні традиції  нашого краю. Кожен із  них є втіленням успіху, багаторічної праці, які заслуговують  на визнання. Ці діти є прикладом для наслідування одноліткам.

Традиційно першим кращих із кращих привітав міський голова Тарас Костін. Потому Тарас Вікторович разом із начальником відділу освіти Петром Ярмоленком нагородив переможців учнівських олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН, переможців обласних та Всеукраїнських заходів Сертифікатами, які засвідчують право цієї талановитої молоді на отримання стипендії протягом навчального року.

Такими ж Сертифікатами заступник міського голови Валентина Губенко разом із начальником відділу з питань фізичної культури, молоді  та спорту Валерієм Мільгевським нагородила і кращих спортсменів ДЮСШ, які протягом року стали переможцями та призерами в обласних змаганнях.

Для нагородження Сертифікатами обдарованої учнівської молоді міста в галузі культури на сцену запросили заступника міського голови Валентину Губенко та начальника відділу культури і туризму Антоніну Курченко.

Музичні номери стипендіатам та усім присутнім на площі дарували Оля Шувчук, Дарія Середа та Валерія Христюк  разом із шоу-балетом «Вольтаж».

Незабутнім подарунком до Дня міста стала пісочна анімація, у  виконанні майстра Олега Сьоміна, котру переяславцям та гостям міста, як і виступ Заслуженого артиста України Ігоря Осипенка, спеціально до свята презентувала компанія KLO. Майстер пісочної анімації в одній картині продемонстрував усі витки розвитку Переяслав-града. Це було видовищно і неперевершено!

Особливо молодь міста порадував виступ неординарного та запального гурту «Пасть крокодила». Ліричності вечору додав виступ Ігоря Воєвуцького та так, що довелося, крім основної програми, виконувати пісню на «біс». Переяславці не поспішали відпускати зі сцени жодного артиста із їхніми музичними командами. Шанувальники очікували на гостей міста для спільного фото і біля сцени. Ще однією “родзинкою” вечора стало диско-паті у виконанні DJ NANA. Ось тут танцювали всі!

Додамо, що усі виступи супроводжувалися цікавим тематично-краєзнавчим відеорядом у виконанні фахівців ТРК «Альта».

Зазначимо, що цей день був насичений цікавими подіями, неймовірними заходами, креативними  інсталяціями, розкішними подарунками, класними фотозонами, чарівними ведучими, драйвовим звуком, яскравими емоціями, крутими артистами і не менш крутими глядачами. Словом, все було так, як заслуговує улюблений, найкращий в світі іменинник – наш славний Переяслав.

Втім, краще один раз побачити…

 

 

Додати коментар