Відбулася святкова зустріч «Я вміння, сподівання, добрі справи, своє серце віддаю Переяславу» (Фоторепортаж)

Сьогодні, 20 вересня, в залі засідань міської ради відбулася святкова зустріч «Я вміння, сподівання, добрі справи, своє серце віддаю Переяславу», у рамках святкування Дня міста.

Присутніх у залі високоповажних гостей привітали міський голова Тарас Костін та секретар ради Петро Бочарін. Вони щиро побажали миру, злагоди, взаєморозуміння, оптимізму та плідної праці на благо рідного Переяслава і держави кожному, а місту – подальшого розвитку і процвітання.

Вітальне слово сказали і наші побратими із міста Пайде (Естонія) та добрі партнери із м. Магдебург, на чолі із другом міста Олівером Брауном.

За запрошення на урочистості подякували колишні міські голови Тетяна Чайка та Іван Якименко. Вони щиро раділи за те, що місто живе, оновлюється, має добрих та надійних друзів, партнерів і побажали присутнім мирного неба, а місту досягнення нових висот.

Традиційно для відзначення кращих з кращих переяславців – за сумлінне виконання службових обов’язків, активну життєву позицію та з нагоди Дня міста було проведено церемонію нагородження із врученням Почесних грамот та цінних подарунків. 6 кращих підприємств Переяслава – за належне забезпечення життєдіяльності міста, високі показники у роботі, професіоналізм, активну участь у громадському житті Переяслава також було відзначено подяками.

Відділом культури і туризму, артистами НЦК «Зустріч» було підготовлено та проведено чудовий святковий концерт на якому виступили: вихованці студії конферансу «Без шаблонів» НЦК «Зустріч», Валерія Христюк, Анастасія Петрова, Дарія Середа, дует «Два кольори», Наталія Александрова. Ведуча заходу – Ольга Аніскіна.

Додати коментар