Чемпіонками області стала команда “Переяслав”

У середу, 24 травня в спортивній залі ЗОШ№7 відбувся фінальна гра із баскетболу серед дівчат 2001-2003 років народження між командами “Переяслав” та Бровари. Переяславські дівчата, мабуть, вирішили підтримати перемогу юнацької команди 2000-2001 року народження, які 7 травня виграли свій фінал у бориспільців із рахунком 74:63, і стали чемпіонами області.
Наші баскетболістки відразу без розвідки, розпочали атаки та планомірний “обстріл” кільця суперниць. Як результат на першу перерву пішли при рахунку 23:15 на власну користь. Ближче ніж на вісім очок вподовж всього матчу переяславчанки не підпускали до себе суперниць, а лише від четверті до четверті збільшували свій очковий відрив. Того дня у нашої команди виходило все, і швидкі комбінації, і кидки із-за шестиметрової лінії, і кидки із середньої дистанції. Баскетболістки із Броварів у деяких моментах фінального матчу пробували “перехопити” ініціативу та чудова гра в захисті та персональний пресинг по всьому майданчику зводили нанівець ці спроби.
Після великої перерви наші землячки продемонстрували “фірмове блюдо” свого тренера, швидкі відриви. Раз по раз дівчата по двоє, а то і по троє вибігали на “пусте” кільце суперниць, і безперешкодно завершували атаки закинутими м’ячами у кошик суперниць. Фінальна сирена зупинила атаки “Переяслава” зафіксувавши остаточний рахунок 79:56 на користь вихованців Али Бикової.
Вітаємо чемпіонок області!

Додати коментар