У місті вперше відбувся парад дитячих транспортних засобів

Вперше у нашому чудовому місті на центральній площі міста відбувся Парад дитячого транспорту. Веселі малюки та чемні батьки міста  збиралися позмагатись у кращих ідеях оформлення та дизайну дитячих засобів пересування. 20 вересня на центральній площі міста відбувся парад дитячих візочків, присвячений Дню міста. Незважаючи на складні погодні умови у параді взяло участь 12 команд.

  1. Команда дитячого садка “Малятко”;
  2. Команда дитячого садка “Золотий ключик”;
  3. Команда дитячого садка “Берізка”;
  4. Команда дитячого садка “Любавонька”;
  5. Команда дитячого садка “Сонечко”;
  6. Команда ЗОШ І-ІІІст. №1;
  7. Команда ЗОШ І-ІІІст. №2;
  8. Команда ЗОШ І-ІІІст. №3;
  9. Команда ЗОШ І-ІІІст. №4;
  10. Команда ЗОШ І-ІІІст. №5;
  11. Команда ЗОШ І-ІІІст. №6
  12. Команда ЗОШ І-ІІІст. №7.

Кожна мама та тато змогли втілили в життя всі творчі задуми та фантазії щодо оформлення першого транспортного засобу свого малюка .

З вітальними словами до дітлахів звернувся міський голова Тарас Костін та заступник начальника Переяслав-Хмельницького відділу поліції Олег Немировський.

Маленькі учасники були у захваті від казкової атмосфери, яку створили команди своїми ж костюмами та вдало прикрашеними засобами пересування.

Наприкінці свята заступник міського голови Валентина Губенко подякувала учасникам за пророблену роботу та привітала з наступаючим 1112-м днем народження міста Переяслава-Хмельницького. Всі учасники отримали солодкі подарунки

Дивимось та насолоджуємось…

Додати коментар