У БХТДЮМ стартував навчальний рік (Фото)

Щоосені Будинок художньої творчості дітей, юнацтва та молоді міста Переяслава-Хмельницького гостинно відчиняє двері перед хлопчиками і дівчатками, перед молодшими і старшими школярами та молоддю міста. Свято зустрічі з вихованцями проходило у вигляді квесту, старт якому дала директор Ніна Товкун, побажавши гарного творчого настрою та здоров`я усім. Завідувач відділом організаційно-масової роботи БХТДЮМ Анна Сахно креативно та влучно дала характеристику стилю роботи та іміджу нашого закладу. Потім презентували свою творчість вихованці акробатично-хореографічної студії «Фантазія», керівник Тетяна Ковшун, вокальної студії «Акорд», керівник Анна Сахно та зразкової хореографічної студії «Перлина», керівник Ірина Марченко. А вихованці гуртків декоративно-ужиткового напрямку разом зі своїми керівниками зробили міні-дефіле. Вироби з тканини представляли вихованці гуртка «Майстриня» та керівник Лідія Висовень, сувеніри із бісеру – вихованці гуртка «Сувенір» та їх педагог Світлана Кондратенко, творіння із паперу – юні фантазери з гуртка «Паперопластика» з керівником Ніною Олександрівною Товкун, вироби із соломки – гуртківці студії «Дизайн композицій» на чолі з Тетяною Буторіною, образотворчі роботи – вихованці студії образотворчого мистецтва «ART DAY» та керівник Марія Репа-Неженець. Окрім цього, на мультимедійному екрані усі змогли насолодися моментами роботи гуртків та масових заходів за минулий навчальний рік.
Після такої яскравої презентації гуртків розпочався сам розважально-пізнавальний квест. Байдужих на цьому заході не було: збірні команди шукали секрети одних гуртків в загадках чи прислів`ях, малювали, дружно танцювали та грали у веселі ігри на інших, знайомлячись, даруючи один одному усмішки та гарний настрій. Дуже сподобалася усім станція «Інстамарафет» зі своїми фотозонами та атрибутами для фотосесії.
Завершився захід щирими побажаннями та спільним флешмобом, модератором якого була керівник студії сучасного танцю «Шоколад» Анна Наконечна.
Сподіваємось, що 2019-2020 навчальний рік буде успішним, а вихованці Будинку художньої творчості будуть пізнавати прекрасне, творити і радувати рідних та своїх педагогів своїми освітніми досягненнями та перемогами.

Додати коментар