Відбулася щотижнева апаратна нарада

16 вересня в залі засідань Переяслав-Хмельницької міської ради відбулася апаратна нарада за участі заступників, керівників структурних підрозділів міської ради та організацій і установ міста. Міський голова Тарас Костін привітав іменинників минулого тижня, повідомив про події, які відбулися в Переяславі. На апаратній нараді обговорювалися актуальні питання життєдіяльності міста, які стосувалися житлово-комунальної, культурної, соціальної сфери та економіки.

Міський голова дав доручення:

-керівникам структурних підрозділів виконкому та ради подати пропозиції щодо формування бюджету на наступний рік. Провести робочу нараду з обговорення проекту бюджету на 2020 рік.

-відділу підприємництва та споживчого ринку продовжити роботу з підприємцями міста з питань легалізації робочих місць та сплати податків до бюджету;

-директору ВУКГ Артему Гриценку постійно проводити заходи з енергозбереження;

– начальнику відділу освіти Петру Ярмоленку в загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах постійно проводити роз’яснювальну роботу з питань недопущення спалювання рослинних решток та правильного поводження з твердими побутовими відходами.

9-10 вересня виконавчий комітет Переяслав-Хмельницької міської ради спільно з БО «Фонд громади Березані» провів тренінг за програмою «Активні Громадяни», за підтримки Британської Ради в Україні. Алла Новікова провела навчання з написання проектів для одержання грантів від Британської Ради в Україні.

 11 вересня у залі засідань міської ради відбулася зустріч із представниками польської делегації у рамках реалізації проекту по обміну молоддю  “Молоді громадяни з берегів Варти і Дніпра”. До складу польської делегації увійшли віце-президент міста Ченстохова Річард Стефан’як, директор початкової школи №8 імені Х. Посвітовської у Ченстохові Аніта Тоборек, заступник директора цієї школи Джоланта Доміняк. У рамках цього дводенного візиту було проведено низку ознайомлюючих та грунтовних зустрічей щодо реалізації проекту. 

12 вересня 2019 року в місті Переяславі-Хмельницькому відбулася стратегічна сесія з обговорення стратегії розвитку галузі освіти міста на період до 2027 року. Учасники сесії зробили глибокий аналіз розвитку галузі освіти і науки за 2014-2018 роки та визначили стратегічні напрями розвитку освіти на період до 2027 року та пріоритетні завдання для їх досягнення.

13 вересня, в залі засідань міської ради відбулося урочисте зібрання з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту, який, відповідно до Указу Президента України від 29 червня 1994 року № 340/94 «Про День фізичної культури і спорту», традиційно відзначається в Україні у другу суботу вересня. Із нагоди свята присутніх винуватців заходу було відзначено іменними подяками та цінними подарунками, окремо були нагородження від Управління фізичної культури і спорту КОДА та міської профспілки.

14 вересня на подвір’ї клубу мікрорайону Трубайлівка відбулося свято мікрорайону  – “Слався, моя рідна Карань”. Мешканців мікрорайону привітали міський голова Тарас Костін, депутат міської ради Микола Гура та начальник відділу культури і туризму Антоніна Курченко. Вони вручили подяки жителям мікрорайону. Свято продовжили розваги та святкова концертна програма.                      

 По закінченні апаратної наради відбулася робоча нарада з керівниками комунальних підприємств.

Додати коментар