До уваги ОСББ, житлово-будівельних кооперативів, ініціативних груп зі створення ОСББ!

В Україні стартував Проект ЄС/ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES).

Європейський Cоюз реалізовує Програму підтримки енергоефективності для України (EE4U), що має на меті сприяти підвищенню енергоефективності житлового сектору в Україні та скороченню викидів парникових газів. У цьому контексті ЄС спільно з урядом Німеччини підтримує Фонд енергоефективності України, створений Урядом України, який надаватиме технічну та фінансову підтримку на термомодернізацію багатоквартирних будинків на всій території України з метою підвищення енергоефективності. ПРООН надаватиме технічну допомогу шляхом впровадження проекту, який триватиме з 1 жовтня 2018 року до 30 вересня 2020 року.

19 вересня 2019 року о 10:00 в залі засідань Переяслав-Хмельницької міської ради відбудеться інформаційна сесія по Проекту ЄС/ПРООН HOUSES на тему: «Місце ОСББ на ринку житлово-комунальних послуг».

До участі у заході запрошуються активісти, які мають намір створити ОСББ, активів вже створених ОСББ та місцевої влади з питань створення ОСББ, ЖБК та всі бажаючі кого цікавить дана Програма.

Додаткову інформацію можна отримати за номером: (04567) 5-38-04 та у відділі економіки та зовнішніх зв’язків управління економіки виконкому Переяслав-Хмельницької міської ради.

Додати коментар