Як написати успішний соціальний проект – навчать у Бучі

21-23 вересня у Бучі на базі Пластового вишкільного центру відбудеться навчальний семінар, де навчать писати проекти та робити їх успішними.
 
Передусім семінар буде цікавий:
  • представникам ОТГ (головам, депутатам, представників відділу/сектору роботи з молоддю, фахівцям, на яких покладено виконання цих функціональних обов’язків, представникам бібліотек; завідувачам клубів чи керівникам будинків культури), міст та районів Київської області,
  • членам інститутів громадянського суспільства,
  • активістам, які планують розробляти проекти соціальної дії або працюють над їх утіленням.
Семінар має на меті налагодити тісну співпрацю між центральними органами виконавчої влади та представниками з ОТГ, міст та районів області, представниками громадських організацій, об’єднань молоді, молодіжних працівників для ефективного впровадження проектів соціальної дії задля розвитку громад.
Місце проведення: вул. Антонія Михайловського, 54, м. Буча, Київська обл.
Організатором заходу, кошторис якого сягає більше 120 тис. грн, виступає Управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання КОДА.
Захід буде проведено для двох груп:
  • перша група – 21–22 вересня
  • друга група – 22–23 вересня
Для участі у цьому заході потрібно https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScdandu-PqVabqnAKP6qXUOtgDhGDFy1eupi3cXam-ZZN08jg/viewform до 19 вересня 2019 року.
Про місце та час збору учасників повідомлять після відбору. Харчування, проживання та перевезення з міста Києва до місця проведення заходу та у зворотному напрямку здійснюється коштом організаторів.

Додати коментар