Відзначили День фізичної культури і спорту

Сьогодні, 13 вересня, в залі засідань будинку самоврядування відбулися урочисте зібрання з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту, який, відповідно до Указу Президента України від 29 червня 1994 року № 340/94 «Про День фізичної культури і спорту», традиційно відзначається в Україні у другу суботу вересня.

У заході взяли участь міський голова Тарас Костін, його заступник Валентина Губенко, керуюча справами виконкому Ольга Гребенщикова, начальник відділу освіти Петро Ярмоленко, начальник відділу фізичної культури, молоді та спорту Валерій Мільгевський, голова міської профспілки працівників освіти Анелія Ковальська, вчителі й інструктори фізичної культури навчальних закладів Переяслава, тренери-викладачі ДЮСШ та ін.

Тарас  Вікторович підкреслив, що спорт високих досягнень починається саме з масового спорту. Останній є важливим ще й тому, що формує в людині найкращі якості, які знадобляться в житті незалежно від того, стане вона спортсменом чи не стане. Це і розуміння цілі та відчуття того, як до неї дійти, і саморівновага, і дисципліна, і витримка. Тому з Днем фізичної культури і спорту міський голова привітав не тільки спортсменів, а й усіх, хто прагне досягти в житті великих результатів: «…прийміть побажання здоров’я, натхнення, мирного неба над головою, вагомих досягнень та лише призових місць. Вітаю усіх з Днем фізичної культури і спорту!». Після вітальних слів міський очільник  запропонував провести цю зустріч нетрадиційно – у формі діалогу, тож присутні в залі вчителі і тренери фізичної культури могли розповісти про наболіле та отримати компетентні відповіді на усі свої питання.

Із нагоди свята присутніх винуватців заходу було відзначено іменними подяками та цінними подарунками, окремо були нагородження від Управління фізичної культури і спорту КОДА та міської профспілки.

Додати коментар