У КОДА нагородили визначних спортсменів Київщини

У Київській обласній державній адміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня фізичної культури та спорту в Україні. Участь у святкуванні взяв голова Київської ОДА Михайло Бно-Айріян.

З нагоди свята очільник області нагородив працівників сфери фізичної культури та спорту відзнаками Київської ОДА, відзнаками Міністерства молоді та спорту України і вручив посвідчення до звання «Заслужений тренер України». Також голова облдержадміністрації разом із першим заступником голови Київської облради Тетяною Семеновою вручили сертифікати на отримання стипендій перспективним спортсменам Київщини та їх тренерам.

«Ви представляєте наш регіон в Україні і за її межами. Я знаю як це важко, але ви великі молодці. Сьогодні хочу побажати вам одного – завжди розвивайте свій дух. Дух – це ваші цінності і віра в себе. Це величезна передумова вашого успіху, яка уособлюється у медалях. Завжди можете розраховувати на нашу підтримку», – привітав спортсменів голова Київської ОДА.

Зокрема, начальник управління фізичної культури та спорту Сергій Тимофєєв проінформував присутніх щодо основних показників фізичної культури і спорту на Київщині та нагородив визначних спортсменів області відзнаками Національного олімпійського комітету України.

Від нашого міста нагороди отримали Царук Вікторія – бронзова призерка Чемпіонату Світу з сумо, та Заслужений тренер України – Безкоровайний Сергій.

Нагадаємо, Київська область є лідером серед областей України в легкій атлетиці, вільній та греко-римській боротьбі, велосипедному спорті. За підсумками 2018 року Київщина здобула 3 місце з неолімпійських та 5 місце з олімпійських видів спорту у Всеукраїнському рейтингу серед областей України.

Додати коментар