Відбулася щотижнева апаратна нарада

19 серпня в залі засідань Переяслав-Хмельницької міської ради відбулася апаратна нарада за участі заступників, керівників структурних підрозділів міської ради та організацій і установ міста. Під час наради обговорювалися актуальні питання життєдіяльності міста, які стосувалися житлово-комунальної, культурної, соціальної сфери та економіки. Міський голова привітав іменинників минулого тижня, поздоровив присутніх зі святом Преображення Господнього – яблучним Спасом.

Міський голова дав доручення:

– начальнику відділу освіти Ярмоленку П.М. : доповісти про стан готовності дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів міста до нового навчального року;

– заступнику міського голови Устич Н.М. : вивчити можливість придбання спеціального комфортабельного автобуса для перевезення спортсменів, артистів, дитячих колективів Переяслава.

Міський голова повідомив про події, які відбулися в Переяславі за минулий тиждень.

15 серпня 2019 року працівниками цеху «Благоустрій» КП Переяслав-Хмельницьке ВУКГ були проведені роботи з демонтажу самовільно встановлених об’єктів зовнішньої реклами. Демонтаж проводився згідно з рішенням виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради від 30.07.2019 № 306-15 «Про демонтаж самовільно встановлених на території міста Переяслава-Хмельницького об’єктів зовнішньої реклами», а також відповідно до Порядку розміщення об’єктів зовнішньої реклами у місті Переяславі-Хмельницькому, затвердженому рішенням міської ради від 29.12.2016 № 24-26/2-VІІ.

15 серпня відбулися позачергові засідання 16 та 17 виконкому Переяслав-Хмельницької міської ради. Присутні члени виконкому розглянули питання порядку денного та прийняли по них відповідні рішення.

Минулого тижня у Переяславі сталася пожежа у приміщенні колишнього кінотеатру, вогнем було знищено спортзал, який 2 роки підряд представники ГО «Пліч-о-пліч» власними силами та коштом облаштовували для юних спортивних дарувань. 17 серпня біля сотні людей прийшли прибирати наслідки цієї пожежі. Жителі міста самостійно організувалися довкола однієї ідеї – відновити спортзал.

17 серпня відбулося свято мікрорайону – Спаська Левада за підтримки та сприяння міського відділу культури і туризму, Народного центру культури “Зустріч. На святковому концерті свою майстерність продемонстрували майстри своєї справи нашого міста – артисти НЦК «Зустріч. Для найменших гостей заходу було організовано численні дитячі розваги. Після святкового концерту відбулась дискотека для найменших, та презентація громадського проекту “Добре кіно під зорями”.

23 серпня на день державного Прапора у Переяславі заплановано провести «Молодіжний велопробіг туристичними маршрутами Переяславщини» в рамках обласного заходу з нагоди відзначення 28-ї річниці Незалежності України.

Велопробіг покликаний сприяти популяризації здорового способу життя та розвитку екологічного виду транспорту – велосипеда.

Секретар ради Петро Бочарін повідомив, що сьогодні починаються засідання постійних комісій до майбутньої 71 сесії міської ради відповідно до оприлюдненого раніше графіка.

По закінченні апаратної наради відбулася робоча нарада з керівниками комунальних підприємств.

Додати коментар