Управління патрульної поліції у Київській області Батальйон патрульної поліції в м. Бориспіль  орієнтує безробітних Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості на службу в поліції

14 серпня 2019 року у приміщенні Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії відбувся міні-ярмарок вакансій за участі Управління патрульної поліції у Київській області БПП в м. Бориспіль для безробітних та шукачів роботи.

Старший інспектор відділу зв’язків з громадськістю Олександр Ронський та інспектор відділу зв’язків з громадськістю Анна Бикова ознайомили присутніх зі специфікою роботи в патрульній поліції, особливостями прийому на службу, змінами, які відбулися у правоохоронній системі, перевагами, а також наголосили на важливості зазначеної служби, що полягає, в першу чергу, на відповідальності за життя громадян і правопорядку в країні. В ході проведення заходу присутнім було продемонстровано відеопрезентацію про роботу Управління патрульної поліції у Київській області. 

Учасники заходу цікавились умовами праці та її оплати, знаннями та навичками, які необхідні для роботи в поліції, деталями прийому на службу. Безробітні мали можливість отримати індивідуальні консультації з питань, які їх цікавили.

Всіх бажаючих, яких зацікавила дана інформація запрошуємо до Переяслав – Хмельницької міськрайонної філії КОЦЗ за адресою: м. Переяслав-Хмельницький, вул. Шевченка, 23, каб.№ 14, телефони для довідок (04567)5-16-82, (04567)5-53-95

Додати коментар