Bosch у нашому місті збудували кінозал під відкритим небом для літніх людей (Фото)

Компанія Bosch відома своєю активною соціальною позицією та може похвалитися такими масштабними проектами, як «Говерла», «Тустань», «Хортиця» та інші. Ініціаторами проектів є співробітники компанії, адже такі речі вже давно стали частиною їхнього життя. Цього разу команда відправилася до  м. Переяслав-Хмельницький, щоб збудувати альтанку для мешканців міського стаціонару геріатричного профілю. В установі проживають 35 стареньких самотніх громадян, які втратили здатність до самообслуговування чи не набули такої здатності. Найстаршому мешканцю стаціонару вже виповнилося 92 років.

На спорудження альтанки пішло 3 дні, в будівництві брали участь 16 волонтерів, серед яких були представники різної статі та віку. «Ми робимо це із задоволенням. Проект є дійсно унікальним, адже альтанка, яку ми будуємо, призначена не лише для проведення часу на свіжому повітрі, але й для перегляду кінострічок. Думаю, для стареньких, які вже не здатні ходити до кінотеатрів, а весь свій час проводять у 4 стінах, нова альтанка буде дійсно улюбленим місцем для відпочинку», – коментує проект генеральний директор компанії Robert Bosch Ukraine Віталій Бульда.

Альтанку будували своїми руками з використанням електроінструментів Bosch. «Знаковим є те, що до проекту долучилися не тільки співробітники компанії, а й їхні родичі та співробітники Bosch в минулому. Це говорить про сильну корпоративну культуру нашої компанії» – коментує пан Бульда.

Альтанка вийшла кремезна та яскрава, вже готова приймати гостей.

«Ми щиро вдячні пану Віталію за такий подарунок та кожному, хто доклав зусиль до проекту. У нас була велика необхідність у альтанці великих розмірів, куди б ми могли завозити лежачих підопічних подихати свіжим повітрям, але, звичайно, бюджет не дозволяв. Тепер ми отримали навіть більше, ніж очікували. Впевнена, що нова альтанка стане улюбленим місцем відпочинку наших клієнтів» – розповідає генеральний директор Центру Раїса Голованова.

Минулого року волонтери компанії Bosch Ukraine вже збудували альтанку для будинку літніх людей у с. Прибірськ.

***

Bosch в Україні

Bosch в Україні Група компаній Bosch представлена на українському ринку з 1993 року і є найбільшим постачальником рішень для автомобільної промисловості і вторинного ринку запчастин, а також промислової і побутової техніки. Оборот Bosch в 2018 фінансовому році досяг 90 млн євро, збільшившись в порівнянні з 2017 фінансовим роком на 22%. Чисельність персоналу компанії складає 406 чоловік (за даними на 31 грудня 2018 р.). У Львівській області розташований завод з відновлення автомобільних стартерів. У Києві діє сервісний центр Bosch з обслуговування та ремонту електроінструментів. Для співробітників автосервісних майстерень відкрито перший навчальний центр Bosch. У 2012-2013 рр. у Львові, Одесі та Харкові на базі технічних вузів створені навчальні центри «Академії Bosch».

Bosch в світі

Група компаній Bosch є провідним світовим постачальником технологій і послуг. У компанії працює близько 410 000 співробітників по всьому світу (дані на 31 грудня 2018 г.). У 2018 році оборот компанії склав 78,5млрд євро. Діяльність Групи компаній Bosch ведеться по чотирьом бізнес-напрямками: Рішення для мобільності, Промислові технології, Споживчі товари, Будівельні технології та Енергетика. Bosch, лідер в області Інтернету речей, пропонує інноваційні рішення для розумного будинку, розумного міста, автомобілів з Інтернет-підключенням і промисловості 4.0. Компанія використовує свій досвід і знання в сфері сенсорних технологій, програмного забезпечення та послуг, а також власний хмарний сервіс, щоб стати для клієнтів єдиним постачальником мережевих і багатопрофільних рішень. Стратегічною метою Групи компаній Bosch є створення інноваційних продуктів і послуг в сфері Інтернету речей для поліпшення рівня життя по всьому світу. Компанія Bosch підвищує якість життя завдяки розробці передових технологій з широким спектром можливостей і надихаючих рішень, розроблених для життя. До Групи компаній Bosch входять Robert Bosch GmbH і більше 460 дочірніх підприємств і регіональних компаній приблизно в 60 країнах. Разом з партнерами в сфері продажів і обслуговування, інженерами, виробничими майданчиками, а також розгалужену мережу продажів компанія Bosch представлена майже в кожній країні світу. Інноваційна сила компанії є основою її процвітання в майбутньому. У секторі наукових досліджень і розробок зайнято 68 700 Співробітників Види приблизно в 130 містах по всьому світу.

Додаткову інформацію можна отримати на сайтах: www.bosch.ua, www.bosch.com і www.bosch-press.comабо https://www.facebook.com/BoschUA/

Додати коментар