Відбулася щотижнева апаратна нарада

12 серпня в залі засідань Переяслав-Хмельницької міської ради відбулася апаратна нарада за участі заступників, керівників структурних підрозділів міської ради та організацій і установ міста. Міський голова Тарас Костін повідомив про події, які відбулися в Переяславі. На апаратній нараді обговорювалися актуальні питання життєдіяльності міста, які стосувалися житлово-комунальної, культурної, соціальної сфери та економіки.

Міський голова дав доручення:

  • керівникам структурних підрозділів виконкому та міської ради своєчасно готувати відповіді на листи, які надходять із Київської ОДА та інших органів виконавчої влади, а також на запити фізичних осіб.

Продовжується конкурс «Громадський бюджет». Це чудова можливість для переяславців взяти безпосередню участь в управлінні містом, скерувати бюджетні кошти на потрібні та важливі справи. Прийом проектів триватиме до 30 вересня. Після цього вони будуть проаналізовані й опрацьовані профільними спеціалістами міської ради.

6 серпня 2019 року новим керівником Переяслав-Хмельницької філії газового господарства став  Анатолій Зуєвич.

7 серпня міський голова Тарас Костін провів особистий прийом громадян, на якому було розглянуто понад 10 звернень громадян міста. У ході зустрічі були порушені соціально-побутові та житлово-комунальні питання, питання благоустрою міста, надання матеріальної допомоги, підготовки до опалювального сезону та інші.

7 серпня в приміщенні Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості відбулося засідання “круглого столу” на тему«Сучасні напрямки співпраці СЗ щодо задоволення потреб роботодавців». Під час заходу відбулась презентація Офісу роботодавця, який розпочав свою роботу в приміщенні Переяслав – Хмельницької міськрайонної філії.

У рамках реалізації проекту «Нова українська школа» триває оснащення шкільних кабінетів перших класів у загальноосвітніх навчальних закладах міста дидактичними матеріалами, спеціальними меблями, комп’ютерною технікою та новітніми технічними засобами навчання. Фінансування проекту відбувається спільно з державного та місцевого бюджетів. У 2019 році заплановано та витрачено на закупівлю комплектів меблів 1 398 029 гривень.

Відповідно до розпорядження міського голови від 02.08.2019 №206/07-10/12-19 «Про проведення конкурсу на об’єкт найкращого благоустрою та озеленення серед установ, організацій, підприємств, об’єктів торгівлі, ресторанного господарства, побутового обслуговування, багатоквартирних житлових будинків та садиб громадян усіх форм власності «Квітучий Переяслав-2019», продовжується конкурс, в якому беруть участь жителі міста, представники багатоквартирних житлових будинків та садиб громадян, фізичні особи-підприємці, підприємства міста всіх форм власності, представники суб’єктів господарювання, що розташовані на території міста Переяслава-Хмельницького.

 Начальник відділу культури Антоніна Курченко повідомила присутніх, що 17 серпня відбудеться свято мікрорайону Спаська Левада.

По закінченні апаратної наради відбулася робоча нарада з керівниками комунальних підприємств.

Додати коментар