До наступного сезону юні футболісти готувалися на Азовському морі

Із 3 по 7 липня в дитячому оздоровчому таборі «Молода гвардія» м. Бердянськ (Запорізька область) відбувся навчально-тренувальний збір юних футболістів ФК «Переяслав» у ході підготовки до нового футбольного сезону 2019-2020 року. Участь у ньому взяли команди двох вікових груп (16 та 18 дітей).

Кожен день починався з ранкової пробіжки та тренування. У вечірній час проводились футбольні ігри, як із командами, сформованими з інших дітей, які відпочивали в таборі, так і між собою. На жаль, сильного суперника для переяславців не було. Діти з табору (навіть старші на 2-3 роки) не могли зіграти на рівних і отримували «мішок» м’ячів у свої ворота.

У таборі було організовано шестиразове харчування. Кожного дня ми ще й купалися, засмагали, грали в пляжний футбол. У вечірній час була організована культурна програма та улюблена дискотека. Особливе задоволення юні футболісти отримали від відвідування місцевого аквапарку: досхочу накатались на гірках різної складності, наплавались в басейні, поніжились у джакузі. Всього у таборі одночасно відпочиває понад 360 дітей, в основному зі східних областей України.

Навчально-тренувальний збір відбувся за рахунок батьків футболістів та спонсорів: ТОВ «Югенерго», ТОВ «Костал Україна», ТОВ «Саланг-Агро», СГ «Альта», ФГ «Геркулес», ТОВ «Молпродукт», ТОВ «Укрпромпостач-95».

В’ячеслав ЗАБОЛОТНІЙ,  голова ФК «Переяслав»

Додати коментар