У Переяславі спокійно проходять дострокові вибори до Верховної Ради України (Оновлено)

Сьогодні, 21 липня, в Україні проходять дострокові вибори до Верховної Ради України. Парламентські вибори в Україні відбуваються достроково, відповідно до Указу Президента України про розпуск Верховної ради 8 скликання.

У нашому місті о 8 годині відкрили свої двері всі 19 виборчих дільниць. Загалом тут очікують на  23 574 переяславців. На 20 годину проголосували 11 956 виборців або 50,72% від загальної кількості.

Віддав свій голос за кандидата-мажоритарщика та за політичну партію і міський голова Переяслава Тарас Костін. Свій вибір він прокоментував коротко: «Голосував за майбутнє нашої держави і міста. Добре мати таку владу, яка не заважає людям жити, а яка сприяє переяславцям, аби люди могли розкритись, розкрити свій потенціал, бути успішними, бути щасливими. Кого б не обрали виборці народним депутатом від нашого округу – місцеве самоврядування Переяслава буде співпрацювати з ним, так як співпрацювали з народним депутатом Верховної Ради України 8-го скликання Артуром Леонідовичем Палатним, який зробив багато добрих справ для міста».

На цю годину жодних несподіванок на дільницях не трапилось, члени дільничних комісій виконують свою роботу фахово, згідно Закону України про вибори народних депутатів.

Нагадаємо, сьогодні проходить голосування на позачергових виборах до Верховної Ради України. Виборчі дільниці відкриті з 8:00 до 20:00.

Інф. “Вісника Переяславщини”

Додати коментар