Голова КОДА Бно-Айріян з робочим візитом відвідав Переяслав

Голова Київської обласної державної адміністрації Михайло Бно-Айріян в рамках  робочого візиту відвідав Переяславщину.

У ході зустрічі очільник Київщини разом із міським головою Тарасом Костіним та першим заступником міського голови Олександром Слюсаром відвідали КНП «Переяслав-Хмельницька центральнарайонна лікарня».

«Оглянувши майже всі відділенняцентральноїрайонної лікарні яще раз переконався, що зі сферою охорони здоров’я нам потрібно багато працювати, змінювати й реформувати. Що й будемо робити»,- підкреслив голова КОДА.

Михайло Бно-Айріян поспілкувався з представниками міської влади та небайдужими жителями міста щодо актуальних питань:особливостей функціонування садочків та шкіл, роботиЦРЛ, реконструкції історичних пам’яток, необхідності будівництва притулку для безпритульних тварин та благоустрою міста.

Зокрема, голова Київської облдержадміністрації відвідав музей народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини.

«Цей музей з фантастичною енергетикою. Це приклад пам’ятки, де зберігається частинка генетичного коду української нації. Його потрібно робити цікавим, актуальним центром притяжіння для молодого покоління. Будемо розвивати туристичний потенціал Переяслав-Хмельницького. Пообіцяв, що проведу окрему нараду з усіма, хто дотичний до цієї сфери»,- наголосив Михайло Бно-Айріян.

Додати коментар